Здравейте на всички!! Аз работя по RF MEMS в COMSOL да отстраните проблема на слепване между повърхности. Но не на IAM получаване на желаните резултати. Всъщност, аз трябва да представят proj ми сега, може някой да качи пълния доклад или реклами, HFSS или COMSOL дизайн .... Аз ще споделя ми COMSOL дизайн, след като го завърши. Благодаря PLZ поща на адрес [имейл] rag_una@yahoo.com [/ E-mail]
Здравейте, Салва, аз използвах структура sandiwitch за MicroStrip да РГ преход. Горната и долната е Altimum, а средната е MicroStrip. Горният е за Lamda / 4 резонатор в WG порт, толкова по-ниска е през РГ, и в средата има MicroStrip сонда. От 50R MicroStrip линия, може би 2 или 3 Lamda / 4 на импеданс преход, и в края на сондата е по-голям от ширината на линията на 50R. Всички променливи, можете да зададете в HFSS, както и оптимално за желания Честотен банда. Аз го правя успешно до 40G. И видях някой да го използвате повече от 100 г.. Късмет.
Имам нужда от 80 до 110 GHz, но резултатите не обича да ме можете да направите един hffs структура? Аз мисля, че ми е проблема лъчи въздух границата, за да хване MicroStrip, защото диполи има перфектна граница Е. английският ми е много лошо, съжалявам XD
Ето една хартия от 80G ~ 120G. Но аз използвам sandiwitch структура, която е лесна за монтаж. Но никога не съм се опитват да го използвате, за да 100G. Можете да опитате и да ни кажете резултат.
Имам проблеми с границите и аз не знам как да го разрешите. аз използван fig2 на този PDF: [E-mail] 07810 @ 52RD_Full_band_waveguide-microstrip_probe_transitions [1] PDF [/Email] качат милион RAR, има досие на прехода, може да ви помогне да ме молиш? Имам проблеми Ту качване hfss на файла: Появиха се следните грешки: Microstrip_i_guiacopia.hfss: Invalid File
Здравейте, аз съм проектирането един ML SL до transistion, в това, че съм направил оформлението използвате AutoCAD. след assinging материална собственост и на показва all.It чрез и основата са се пресичат. Искам да премахнете се пресичат опция за продължаване на simualtion. Може ли да ми кажеш възможност да се направи в HFSS. Можете също така да ми отговорите на лична. [E-mail] viswaimpulse@gmail.com~~HEAD=NNS [/ E-mail] Благодарение
благодаря ф ... много ... U PLS да ми помогне в проектирането на широколентов равнинна Monopole елипсовидна антена .... PLS да ми помогне ... аз ще бъда много greatful да ф ...
много заявка различни дизайни антена за HFSS, мисля, че най-добрият начин е да използвате HFSS KIT антени на разположение безплатно от [URL = http://www.ansoft.com/hfssantennadesignkit/] HFSS антена Design Kit [/URL] комплект получава проектните параметри за различни видове антени и дава пълна симулация, включително някак трудно да се постигне радиационни модели чрез определяне на правилните кутии въздух и пристанища.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.