? [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 14 минути: [/ цвят] [/ размер] Може ли някой да ми помогне с дизайна на триъгълна равнинна Monopole в hfss. Тъй като аз имам по-стара версия на hfss (не hfss 10), аз не съм в състояние да отваряте файлове. Някой може да публикува примерни изображения за тези 2 файлове, а също най-важните точки, по отношение на възбуждания и boudary-. parany.hfss и triangle.hfss
как 2 кутия равенство радиация за кръпка MicroStrip антена?? как да се хранят коаксиален хранени с MicroStrip кръпка антена използване HFSS 10 Благодарение 4 Всички
някой може да Plz качите всеки пример. hfss файл, настойнически или PDF файл на антена на Кръпката Array или MicroStrip Антена Array. Не знам как да се започне с ... отколкото
Съжаляваме, но аз мисля, че много от вашите проекти са безполезни. Специално си граници настройки. И един въпрос: защо ти се обадя един проект слепени пристанища и модели вашата microstripline с вълна пристанища?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.