Много добра колекция от HFSS 10 проекта

Здравейте, всеки орган,, изтеглени Projects.zip и го преоразмерява, и сега можете да го изтеглите лесно, наслаждавайте се!

? [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 14 минути: [/ цвят] [/ размер] Може ли някой да ми помогне с дизайна на триъгълна равнинна Monopole в hfss. Тъй като аз имам по-стара версия на hfss (не hfss 10), аз не съм в състояние да отваряте файлове. Някой може да публикува примерни изображения за тези 2 файлове, а също най-важните точки, по отношение на възбуждания и boudary-. parany.hfss и triangle.hfss

Plz може всеки орган да кажа: вика: ми как да проектират обикновена антена, използвайки maylab. си PLZ много спешно. Вик:

може да any1 ми каже как да проектират циркулационна помпа в HFSS

Дали някой има симулации на IFA (без planarized?) Благодаря,

Може ли някой да моля да ми изпратите всички файлове, свързани с лък-вратовръзка дизайн в hfss

как 2 кутия равенство радиация за кръпка MicroStrip антена?? как да се хранят коаксиален хранени с MicroStrip кръпка антена използване HFSS 10 Благодарение 4 Всички

Някой има ли пример на MicroStrip Patch антена с едно късо-пинов на 2.4 GHz???

Може ли всяка една длъжност, циркулационна помпа, в диполи конфигурация?

някой може да Plz качите всеки пример. hfss файл, настойнически или PDF файл на антена на Кръпката Array или MicroStrip Антена Array. Не знам как да се започне с ... отколкото

Благодаря много, тези проекти са много полезни за мен (projects.zip).

някой има hfss файлове за метаматериал

Благодаря! Момента изучаването на софтуер ... наистина се нуждаят от много примери, за да го разберем ...

Аз го използват в плодотворен начин

метаматериал, CST 2008 има материал, с определение, с на дисперсно Debye, Drude и Lorantz модели в HFSS това видове медии не биха могли да определят

Съжаляваме, но аз мисля, че много от вашите проекти са безполезни. Специално си граници настройки. И един въпрос: защо ти се обадя един проект слепени пристанища и модели вашата microstripline с вълна пристанища?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back