Много добра колекция от HFSS 10 проекта

[Quote = DDiS 959579] Здравейте всички, ф има балансиран Небалансираното дизайн трансформатор (Balun) на RFIC CMOS технология [/QUOTE], ф означават активни baluns?

[Quote = fredd 960838] U означава Активни baluns [/QUOTE] не е активен Balun Пасивната Balun с център подслушвани дизайн?

[Quote = chactor 973017] е кухина има дупка [/QUOTE] не го doesnot имат дупка

Наистина хубава колекция .... Много благодаря човече .....

[Quote = salva2286 782492] Имам нужда от 80 до 110 GHz, но резултатите не обича да ме можете да направите едно hffs структура? Аз мисля, че ми е проблема лъчи въздух границата, за да хване MicroStrip, защото диполи има перфектна граница Е. английският ми е много лошо, съжалявам XD [/QUOTE] MicroStrip страда от висока загуба поради възбуждане на високи режими на ред в 80-гигахерцовия честотен обхват. Така, че е по-добре да използвате CPW.

Наистина, това е много хубава колекция

Има ли някой дизайн за окачен вид пръстен резонатор?

Има ли някой hfss tsmcN40 технология индуктор на проект simulatingL и Q?

Има ли някой случайно има пример за една кръпка антена на висок повърхностен импеданс (AMC), като в чертежа по-долу?

всеки орган може да помогне в проектирането на спирални масив в hfss за 2.4GHz. това не е на целия проект. Искам също така да използвате кухина за всяка антена, така че антените са съобразени. , но аз съм заседнал при импеданс съвпадение на изпълнението. всеки орган може да ми помогне?

Благодаря за дела на файловете, се надяваме, че ще ми помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back