Много добра колекция от HFSS 10 проекта

Нишката скали! Благодаря на всички!

Сонет има примери файлове за MicroStrip антени кръпка ... [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 4 минути: [/ цвят] [/ размер] Добър пример за създаване на въздушната кутия, на разстояние до ръба и др.

Здравейте всички, аз съм просто начинаещи изучаване HFSS.Is, там всеки, които правят проект за коаксиален кабел в hfss.please ми помогне! По-добре е, ако някой ми даде файла на проекта в hfss. Благодаря!

Ей ...!! Може NE1 ми помогне с фрактална антена проекта, ...!! Имам нужда от фракталната проект антена. Фракталите трябва да бъде trangular до трети повторения (3-ти ред) ...!! За Нов предварително ...

Благодаря много за тези добри примери.

Здравейте всички търся за HFSS диполи филтър примери, например на combline, между пръстите, кухина и т.н. Някой има ли работни на HFSS проекти, те са готови да споделят?? Всичко най-добро Ody :)

[Quote = emadi] Този файл съдържа колекция от hfss проекти. Те могат да ви помогнат. бъде успешна [/ цитат] Вие сте толкова щедри, благодарение [/ цитат]

Благодаря Ви много. това е добра възможност да учат.

Може ли някой да ме научи как да симулира на EMI анализ за различно оформление на олово рамка и оптимизиране на водещия оформление на кадър?

Може ли някой да публикувате дизайн на масив насочени антена ... благодаря ...

Hii!! Някой има ли симулация на sierpinski уплътнение антена?? Благодаря предварително: D

Може ли някой да публикувате начинаещи файлове Tutorialhfss.rar (10.85 MB) от http://ifolder.ru/4906781 към сайтове, които всеки може да се чете като rapidahre, medisfire ...

Благодаря ви много, аз искам на MicroStrip например.

Имам нужда от примери бримкови антени Ако имате, любезно споделят

може ли някой да публикувате пример за антена пластир масив? как е връзката между печалбата и размера на масива?

Здравейте, projest "магнетронно (8-слота кухина). Hfss" правилно? Искам да reapeat същия резултат, но аз не как? Можеш ли да ми даде insturstions върху нея? В моделиране ми, мога да получават само "листа "вместо на" твърди "... Благодаря много.

големи проекти, повече са Добре дошли, благодаря.

Може ли някой да даде помощ за симулиране на SMA конектор в HFSS (ако стъпка по стъпка помощ е дадена, тя ще бъде по-лесно да се следват)? Има на никого симулира една CPWG на MicroStrip преход в HFSS? моля помогнете, е всеки орган,, използвани Джонсън endlaunch конектор, това е една CPWG базирана конектор, и дали преходът се ИЗИСКВАНИТЕ за 4GHz MicroStrip дизайн, за да използвате този конектор при изпитвателни пристанища.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back