Много добра колекция от HFSS 10 проекта

Здравейте всички, имам нужда от равнинни кръгови примери спираловидна антена за моята теза. Има ли някой в ​​тези примери? Също така не мога да завземат вълна за коаксиален в моя проект. използват hfss V11 в hfss цялата книга v.10 не мога да намеря нищо за равнинна кръгъл например спирала има много равнинна правоъгълна спирала, но аз нямаше как да намерите всеки за въпрос plzzz ми да ми помогне!!

благодаря на всички за примери и проекти, които сте качили за нас, те ми помогнаха много

Може ли някой да ми помогне FR дизайн и измервания на MicroStrip диполна антена .....?

Ху може някой да ме уведомите за кръгово поляризирана пластир ANTENNA 1.9GHZ

Работя около метаматериали, моля, ако всеки орган има някои проекти за it.thanks много.

Дали някой има примери на слот, в съчетание на MicroStrip Кръпката антени HFSS и / или CST? Благодаря

Отколкото за проби, може би ще съумеем да създадем място за hfss проекти. някаква идея за това как?

Великото дело на човек! Те всички са доста полезно за нас новаците в HFSS! Поне аз се научат, та много ги използват!! Благодаря: D

Здравейте Може ли някой да ми помогне с конектор, моделиране и симулация, използване на hfss Благодаря предварително

Благодаря много за тези примери! Искам да завърша образованието Вивалди антена с МКЕ.

благодарение Това е полезно за мен!

За да отворите файлови hfss, каква програма мога да използвам?

[Quote = thaithien] да отворите файлови hfss, каква програма мога да използвам? [/ Цитат] Ansoft HFSS

Аз отивам да работя върху DRA в hfss Plat form.is има всички примерни проекти, за да ме води през основните неща?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back