което е най-добрата книга в дигиталната комуникация?

в моя opnion, че е много полезно, ако имате софтуера, systemview (сега името systemvue), когато научат цифровата комуникация. withe меката U могат да получат добро разбиране какво учебник се говори за.

Proakis е най-добрата книга за цифрова комуникация, но wozencraft не е лошо.

Знае ли някой ще Proakis публикува най-новото издание най-скоро?

Lathi е много добра ... за аналогов и цифров COMM

диван и BP lathi, (begineers) са най-добрата.

Ти си Бог! Са отчаяно се опитва да си купите електронен вариант на тази книга, може би прекарват два пъти цената на Мека - никога не бих могъл. Благодаря ви много за споделяне на това - това Ebook ще ме накара да прекарам обучение в много продуктивен начин. Бих искал да поиска всички да се моля, да споделя някои от основните учебници, ако имате. Ако издателите не ни оставя друг избор, аз не мисля, че авторите ще ни ум за споделяне на книги, като се има предвид, че сме купили Мека версия на същия. Всеки, който има papoulis & DSP от proakis, Саймън haykins, моля споделете тук.

Литература Джон Г. Proakis и BP Lathi,, е най-добрият за получаване на знания за цифрови комуникации: D Най-добри пожелания

Харолд Kolimbiris книга е кратко и добро за начинаещи

Sklar и proakis са най-добрите книги в цифровата комуникация

Някой има ли линк към изтеглите papoulis "книга?? :)

Аз препоръчвам "цифрови комуникации основи и приложения", написана от Бърнард Sklar

Мисля, че цифров и аналогов комуникационна система от на BP LATHI и Саймън HAKIN са много добри книги.

Аз съм чел книгата Рапапорт, това е страхотно! Той включва много аспекти и това ми дава един широк възглед за безжична комуникация. Някои глави са интересни и лесни за разбиране. Полезна.

ч ** стр. :/ / eu.wiley.com / WileyCDA, / WileyTitle/productCd-0471498378.html [/URL] Това е доста добър. [/ цитат] Surykatki! Да U имат този "Mobile Communication Systems" книга. Мога ли да го качите за мен на рекламата търсене делът на линк? Благодаря ви предварително Surykatki. mobistation

haykin, proakis са наистина добри. Ако искате и след това лесно и изчерпателен материал на BP lathi е наистина добра.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back