което е най-добрата книга в дигиталната комуникация?

Въведение в цифрови комуникационни от Роджър за E. Ziemer (автора), Роджър У. Питърсън

да, бокс Proakis "са добри, но ако искате начинаещи подход използва комуникационна електроника от Frenzel (много полезни) или електронни съобщителни системи от Кенеди

Това зависи от какво равнище се стъпи. За начинаещи, Proakis и Salihi е "Инженеринг комуникационна система е добро. За по-високо ниво, дигиталната комуникация от Едуард А. Лий, Дейвид Г. Messerschmitt е отлична.

Neha, Да U книга на Haykin,,. Мога ли да го качите за мен на рекламата търсене делът на линк? Благодаря ви предварително Neha.

Книга: с Digital Commnunications Автор: Саймън Haykin Той е доста известен автор, свързани с областта на комуникациите. Надявам се, че помага. Пожелания.

Също прочетете съвременната Dig PB Lathi. & Аналогов Comm. SYS.

Най-добре е практика Бейтс книга

Bermard Sklar. Цифрови комуникации: Fundmentals, и приложения. Роджър на E Ziemer и Роджър L Питърсън. Въведение в цифровите комуникации. , Книгата на 2rd JG Proakis не е добре за selfstudy

modren цифрови и аналогови съобщение от BP LATHI най-добрите книга

Здрасти, как мога да получа тези две книги онлайн??

Мисля, че Pokis на предаване на данни е най-добрият!

цифрови комуникации .... от Саймън haykin 3rd Edition е хубава ....

BPLathi книги са най-плюс Използвал съм Skalr книга някъде не е ефективен, ако не knw основно .. но аз recommand започват с BPLathi аналогов и цифров на съобщенията

"Джон грама proakis е най-добрата книга [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 15 минути: [/ цвят] [/ размер] цифровите комуникации от haykin

Открих тези книги наистина добри!! Proakis, Джон Г. цифрови комуникации Глоувър, Иън Digital Communications Das, Й. Принципи на цифровата комуникация Ziemer, Роджър Е. Въведение в цифровата комуникация [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 2 минути: [/ цвят] [ / размер] Забравих една много хубава книга 2 strt с ... - Опростен dtopics R ... Haykin, Саймън --- цифрови комуникации

Цифрови съобщения по Proakis наистина добър

Да, цифрови комуникационни от Джон Proakis е, най-добрите

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back