което е най-добрата книга в дигиталната комуникация?

Съвременни цифрови и аналогови комуникационни системи от Lathi, така и за цифрови комуникации от Sklar са добри уводна книгите. А по-adavanced книга е цифрова комуникация 3rd ЕД от Лий, Messerschmitt и Бари

моята openion е комуникационни системи "Симон hykin", комуникационни системи от "A.bruce Карлсън" е книгата от Cauchy, но аз не си спомням името му в моя колеж, ние използваме книга haykin

Proakis е най-добрият бук за DC, но включва твърде много на математиката. така че ако искаш да знаеш само концепциите за haykins.

Цифрови комуникации сега обхваща много голяма област на интерес: модулация, Канал кодиране, Източник кодиране, Synchroniztion, изравняване, разнообразие техники и голям брой на уточни приложения (GPS, DVB-T / S, X-DSL, оптични мрежи, ... ). Мисля, че ако поискате становище по "най-добрата книга по този въпрос, Вие трябва предварително проучване основа, който стои зад всичко" сцената ". Аз предлагам да учат добре на Haykin на "Сигнал и системи", Papoulis "" на вероятностите, случайни величини и случайни процедури "и да се чете на голям капак" Елементи на теорията на информацията ". И накрая, аз мисля, че е невъзможно каже "какво е най-добрата книга на ..." Мисля, Haykin "комуникационни системи" е велика книга, но Proakis "цифровите комуникации" е чудесно! Въпреки това считам тези две книга, как енциклопедия на тази тема и как всички енциклопедии, рискът е да се забрави deepenly (това е невъзможно от пространството и разходите покрива всяка тема със същата точност) tractation посочва аргументите.

Саймън haykin - най-добрата книга ще затвърди основите си.

здрасти на най-добрата книга се haykens отношение на

Саймън haykin е най-добрата книга за цифрова Comm. Сам shanmugam е също добре. Дий.

Digital Comm. от Sklar за Digital измененията начинаещи. от Proakis за предварително

Саймън haykin е добре някой може да качите своите решения ...? цифрови комуникации една ...

Книгата на Симон Haykin е най-добрият.

Моите лични фаворити са Саймън Haykin Schaum серия за аналогов N цифров commn диван Proakis N Салехи Proakis първите 2 книги R напълно достатъчни за голяма част от студент неща ... Аз tkhink

Вярвам, че книгата на Карлсън "е добро за вас.

на цифрови communicatons по proakis е много добра.

Съвременни цифрови и аналогови комуникационни системи (серия Оксфорд в електрическо и компютърно инженерство), като BP Lathi цифрова комуникация: трето издание от Джон Р. Бари, А. Едуард Лий, Дейвид Г. Messerschmitt Digital Communications Джон Proakis

Саймън Haykin е много хубава книга, да се започне с. Цифрови комуникационни от Proakis навлиза в повече детайли и по-високо ниво ... - Мат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back