което е най-добрата книга в дигиталната комуникация?

Ако Ур потегляне след това РУГИ е само една книга струва споменава и този Бернд Sklar.Digital communications.Later U може бавно да преминат към Саймън Haykin

Коя книга дава практически примери? Повечето от книгите са написани от преподаватели? Има ли някаква книга, написана от човек с практически опит?

proakis книга на цифрова обработка на сигнала също е много добър

Здравейте, аз намирам тези много добра:-аналогови и цифрови комуникации, като k.sam shanmugam въвеждане на цифрови комуникации от ziemer & Питърсън.

Мисля, цифрово предаване на данни EE379C Курс Учебник от Джон Cioffi, е доста добро.

Здравейте, Опитайте тези книги: Саймън Haykins на Proakis комуникационни системи от принципите на Lathi на комуникационни системи от Taub и Шилинг Ако искате нещо като серия въпрос / отговор, отколкото да отидете за Серия Schaumm,, Моите персонал любим са Haykins и Taub Шилинг Благодаря Shaikh Sarfraz

По мое мнение, ако може да прочетете някои уравнение, може би можете да прочетете цифрова комуникация от projas, можете да разберете на теория, ако го учи от математиката

по мое мнение proakis е най-добре, доколкото,, като numericals и теория

Чел съм две книги на BPlathi, че вярват, HSI книга е най-добре за начинаещ, наистина ми харесва стила му.

като всички казват за proakis но ако наистина също така исках хубава книга десет U може да наблюдава за Санджай Шарма. индийски автор но IEEE студенти, също вижда тази книга. това е много добра книга. форуми ptustudent аз също ухото Автор katre wosebooks също е добро.

Най-добрата книга е цифрова комуникация от Proakis

ако имате някои от тези книги, поща за мен, моля!! [Имейл] tfkzm@163.com [/Email] Много благодаря:! D

Цифрови комуникационни от Proakis Това е най-добрият.

Taub & Шилинг е добре да се започне с

за основите, аз мисля, че електронни съобщителни системи, от Уейн Томази също е приличен.

зависи как учите материал. някои книги, които са много математически, някои много практични. Добра идея е да има както около, така че можете да ги сравните. също така направи много проблеми и примери, за да получите разтвор ръководства!

Открих книгата на Джон G Proakis много полезен. Това е добре от целия гледна точка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back