Всяка добра книга за микровълново Инженеринг

Имам нужда от копие на книгата Pozar (микровълнова инженерство) прекалено. Pls се да ми изпратите acopy .... THX [E-mail на] mstzeybek@gmail.com [/ E-mail]

АД. изпрати ми Ebook или линк към Pozar. Оценявам го. THX! [E-mail на] jsimpl@gmail.com [/ E-mail]

Hi, които cand на книгата на микровълнова точно означава това?

Бих искал, отговорите за книгата "електромагнетизма, вълни и антени" writed от Orfanidis Софокъл. Благодаря ...

За един начинаещ, мисля, че книгата, озаглавена "Микровълнова печка Инженеринг", с автор Дейвид Pozar, би било много полезно

Здравей, като за тази цел, средства за филтри или циркулационна искате това за микровълнова книгата, но това, което някога може да бъде случай, "Микровълнова печка инженеринг" от POZAR е една книга, която може да даде на въвеждане, както и добро trining на микровълнова техника

Здравейте, фондации за микровълнови инженерство по RE Колин е един от goodbook за вълноводи. Микровълнова печка на Инженеринг от Дейвид M.Pozar, е книгата да започне в микровълнова печка, Engg в теория и изграждане на обща антена Микровълнова печка от S.Silver за антени микровълнови, ... Микровълнова печка филтър, импеданс съвпадение и централните структури от GL Muttaei за филтри купелуване.

може ли някой да моля да ми изпратите едно devid Ebook pozar на пощата ми ... pleeeeeese .... Ще бъда много благодарен да ф .......... pleeeeeeeeese .... пощата ми е [имейл] vcvaishnavi@yahoo.co.in [/ E-mail] .....

Всеки, който има до момента сочат към Ebook версия на "основите на микровълнова инженерство"? Връзката http://mihd.net/y1sm0c дава корумпирани RAR ... Имам нужда от него за даден курс, но не се чувствам като на разходните десетки € / $ за него ... или на поща jadex ((ATT)) mail.be. .. EDIT: http://edudirectory.50webs.com/ebooks.htm сочат към електромагнетизма Електронните книги води до страница миКроКонтролера .. edit2: Съжаляваме, сваляне от връзката по-горе не е корумпиран и работи. Благодаря за препратката! ;)

Мога да предложа CA Balanis "Advanced Engineering Electromagnetcs". Пожелания.

Аз мисля, d.Pozar е добър, но аз имам сканирано копие от нея

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back