Всяка добра книга за микровълново Инженеринг

Защо не опитате samual Лио добра книга за започване на микровълнова

Колинс антена книга е много трудно, но неговите концепции са advanced.Is ли някакъв лесен начин да научите Колинс ....!!

Pozar е най-добрата книга на всички времена

Мисля, че Pozar на книгата е хубава книга в Микровълнова печка подава. Това беше моята първа книга, когато се докосна RF подава.

на микровълнова enginneering от pozar е една хубава книга и дизайн на RF верига също дава някои понятия в първите две глави

Ами аз ще recomment Pozar и RF Circuit Design от Лудвиг и Bretchko,

Също така имам нужда отношение на този тип книги

Аз нуждаят от pozar книгата, от където мога да изтеглите трето издание? Благодаря Ахмад,

един голям част от съдържанието в Инженеринг Pozar на книгата Микровълнова се основава на Колинс Фондация на Микровълнова печка Инженеринг [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 5 минути: [/ цвят] [/ размер] има много грешки в примери на високочестотни дизайн верига от Лудвиг

Имате ли някаква връзка за тази книга? : Основи за микровълнови Инженеринг RE Colling - McGraw Hill

Благодаря ви за nazanin връзки. Между другото, "http://mihd.net/" е доста добър сайт за хостинг на файлове. Мисля, че е по-добре от RapidShare. Може би всички ние добре е да качвате нашите файлове на този сайт от сега нататък.

[Quote = Самолети Maniac] Здравейте ЗОП, Дали някой има добра електронна книга за микровълнова инженерство или интернет връзка. Ако е така любезно да ме уведомите възможно най-скоро. Самолети маниак :) [/ цитат] http://www.edaboard.com/ftopic215651.html [размер = 2] [цвят = # 999999] добавя след 2 часа и 49 минути: [/ цвят] [/ размер] [quote = Самолети Maniac] Hi ЗОП, Дали някой има добра електронна книга за микровълнова инженерство или интернет връзка. Ако е така любезно да ме уведомите възможно най-скоро. Самолети маниак :) [/ цитат] Томас H Лий и Pozar

[Quote = rfmicrowave] Здравейте: можете да се свържете към bbs.52rd.com. Това е тихо добър RF / MWplace [/ цитат] Hi rfmicrowave споменато, сайтът U е на какъв език и могат да бъдат преведени на английски?

По мое мнение Pozar е най-добрата книга за комуникация на микровълнова печка. И можете да намерите това edaboard форум.

Съгласен съм, че книгата на Дейвид М. Pozar е добра, дори и за начинаещи или студенти. Все пак бяха открити някои грешки, докато четете тази книга. Както и да е, аз гласувам за това: D

Може ли някой да pleeeeease pleeeeeease ми изпрати pozar копие на електронна книга?? pleeeeease ... тук е пощата ми [E-mail на] anaisch@hotmail.com [/ електронна поща] ... THX.

"Foundations.for.Microwave.Engineering" е добра книга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back