Всяка добра книга за микровълново Инженеринг

A

Aircraft Maniac

Guest
Hi ЗОП, Дали някой има добра електронна книга за микровълнова инженерство или интернет връзка. Ако е така любезно да ме уведомите възможно най-скоро. Самолети маниак :)

можете да го намерите във форума edook.

RF и MW HB може да се намери във форума на електронна книга

има толкова много книги в е-книги форум. Някои добри, някои нормални. Но класически учебник е толкова малко.

Мисля, RF и MW наръчник е добър за стартиране на компютъра. BTW, какво правиш? сателитни комуникации? или безжична? и хората могат да ви дадат повече предложения.

Мисля, че ще се намерят достатъчно информация за микровълнова инженеринг в раздел книги.

опитайте да намерите Въведение в микровълнови схеми (РОБЪРТ J. WEBER), тя е една много добра книга

Мисля, че "RF Микровълнова печка Circuit Design за безжични apllications", е полезно.

Твърде много книги в Ebook форум.

Моля, коментирайте това, което намери за добре в тези книги

Би било полезно да купуват версия на текста, защото това е полезно за ежедневна справка за формули.

Можете да отидете в minicircuits и да се запишете за техните безплатни каталози, "RF дизайн", "VCO дизайнер", и една друга. Има прилагат на уважаваният теории по практичен начин, и да получите право на piont. Това са добри да има especialy за бърза справка. Надявам се това да помогне

Ако сте наистина сериозно за това след това го "M / / C / R / O / W / A / V / E инженеринг" от P / Z / / A / R, но не мисля, че това е в Ebook раздел.

Моето мнение: RE Колин, Микровълнова печка Enginneering е отличен за основите. Pozar също е доста добра. Balanis или Краус, разбира се, за антените.

Някой има ли материали за пропастта Отделянето кръпка антени? Виждал съм на IEEE членове, но те не са достатъчни за мен. Благодаря предварително Лупин

Микровълнова печка инж. от Pozar се използва широко в много университети и юридическо лице. Аз взех Микровълнова печка инж. клас по него преди повече от десетилетие. Той е много добър учител. Книгата е в 2-ри или 3-то изд. от сега и ние са използвали своя първи ЕД, която има доста голям брой на грешки и след това. И сега моята фирма е да го използвате за микровълново инж. програма технически.

между другото, къде е отишъл на RF и за Микровълнова Наръчник?, Свалих някои части и сега аз мога да го намерите

Мисля, че можете да отидете да MCU, може би можете да го намерите.

Не мисля, че тази книга отива в неща в много голяма дълбочина. Ако имате нужда от една хубава книга, опитайте RF Circuit Design от Лудвиг Bretchkov. Намирам това за много полезно, но това не е форум или MCU: (RGS Timelord

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back