което е най-добрата книга в дигиталната комуникация?

Proakis е за напреднали неща .. Sklar за елементарни неща ..

може ли някой да качите тези книги, моля

някои от тях (ако не всички) са вече качени тук във форума. Търсене и U, ще ги намерите ...

Ето списък на цифрови книги за комуникация: Artech Къща - Digital техники за модулация Artech Къща - Разбиране Цифрови PCS - TDMA Standard John Wiley - Основи на цифровата телевизия Предаване Prentice Hall - Digital Communications Уайли - Приемници за цифрова комуникация: D

Мисля Книгата на Proakis, е доста добър. Прочетете го внимателно.

Ако сте нови за цифрови комуникации, противно на мнението на много хора, Proakis не е добра книга за начинаещи. Не ме разбирайте погрешно. Proakis е отличен справочник и винаги седи от бюрото ми, където мога да лесно да достигнат. Ако сте нови за цифрови комуникации, може би, Sklar е може би по-приятелски и авторът пише текста в урок мода. Въпреки това, много подробни деривации са (умишлено) в книгата Skalar липсва. Цифрови комуникационни е доста труден предмет, за да учат. Много хора прекарват години и все още не влизат в вратата. Бих препоръчал следните книги и глави, ако искате да се превърне в сериозен ученик. Proakis: Глави за bandlimited комуникация и изравняване, също глава на комуникацията върху избледняване канал е много добра. Wozencraft и Jacobs: глави 4 и 5 ЗАСЛУЖАВА цената на книгата. Ван Tree: Откриване и оценка, кн. 1 Verdu: на многопотребителска откриване на ТСЕ: теорията за безжична комуникация, Stuber: добро и практическа книга, посветена на мобилните комуникации. Lin & Constello,: грешки контрол кодиране. Има и други добри дигитални книги. Горният списък е от съществено значение.

Открих книгата на Джон G Proakis много полезен. Това е добре от целия гледна точка.

Джон G prokais U трябва да учат тази книга внимателно довиждане

John Wiley - Основи на предаване на цифрова телевизия

Мисля, че Haykin е наистина добър. Аз винаги чета Haykin първо и след това прочетете подробности в Sklar.

[Quote = FoxPro] John Wiley - Основи на предаване на цифрова телевизия [/ цитат] е това цифровите комуникации книга!!!!!

нито една книга ... историята не е казано, просто в един ... сбора на списъка, които вече са изпълнени повече ... Бари, Лий и Месершмит ..... много мъдрост в Накратко becareful с базово (студент) и среден (град) и научните изследвания книги. Ван дърво, Wozen и Яков, сериозен град. в ТСЕ приемник теория, Verdu т.н. са за научни изследвания в MIMO и МУ .... всичко най-хубаво ... [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минути: [/ цвят] [/ размер] не една книга ... историята не е казано, просто в един ... сбора на списъка, които вече са изпълнени повече ... Бари, Лий и Месершмит ..... много мъдрост в Накратко becareful с базово (студент) и среден (град) и научните изследвания книги. Ван дърво, Wozen и Яков, сериозен град. в ТСЕ приемник теория, Verdu т.н. са за научни изследвания в MIMO и МУ .... всичко най-хубаво ...

Мисля, че е по-добре да изучават първо shanmugam като основни теории и след това преминете към други книги за по-добри книги.

Ученият и Ръководство инженер Digital Signal Processing от Стивън У. Смит

Hi да hadiorg: Digital измененията. не е DSP. Чел съм: 1) Shanmugan и 2) Haykin. Shanmugan е проста идеи и добри, за начинаещи, да бъдат запознати. и Haykin е повече приложения ориентирани и са изразили идеи без никакви сложни доказателства и заяви, че приложения на Д. Комуникация. по този начин то е много полезно. Наздраве

BP lathi оглавява начинаещи книги ниво, нещо, което е не може да се намира до една книга, на полето е толкова напреднал като цифров communication.haykin наистина е хубава книга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back