ZigBee начинаещи Pls Help

пристанище връзка, но в развиващите се кодове, бяха на сцената, за да знаят, за съжаление, бавно, но ние, моята група, имат малко представа как ZigBee работи, но веднага след като ние разработихме кодове по отношение на zigbees, болни Ви информираме, сър и се надяваме, че ще ни води чрез изложени.
Моля направете го. Използвате ли Hi-Tech C Compiler или Microchip C18?
Айв изследване за LM35 симулации на pic18f4620, тъй като ние променяме PIC, че ние ще се използва за нашия проект. Айв чете някои от темите там и е understading най-вече от него. Айв изтеглени fragnance симулация на proteuse, опитайте и е била успешна. той получи кодовете, но е в. ASM и БАН. Не мога да разбере. ASM но тъй като им не е добър в монтаж, но да се измъкнем точки. БАН. и аз съм за разработването на кода точно сега за симулация на LM35 да pic18f4620 и изходни данни за светодиоди.
Предполагам, че ще предава показанията на температурата, с помощта на мрежа ZigBee. Ето PIC 18F Series LM35 проект с помощта на C: LM35 температурен сензор с микроконтролера PIC [/URL] Примерът по-горе трябва да се грижи на LM35 интерфейс детайли. BigDog

Здравейте сър bigdogguru, благодарение на връзката сте се споделят. ние ще включи тази на нашия проект и да, ние ще предава показанията на температурата, с помощта на ZigBee мрежа, за сега ние сме разработване на прототип PIC DEM Z, надявам се ние да направят прототип снимка DEM Z успешно, и за изходния код, аз мислим могат да направят утре или на следващия ден, тъй като нашата група реши да завърши прототип, ASAP, така че можем да го тествате, господине, вие сте демо ми даде демо на координатор, какво прави той? е една и съща по подразбиране демо на picdem Z, които са били закупени от микро чип? или е нещо по-различно с него? дотогава сър.

Здравейте сър! първата ми добра новина за нашия проект! и прогрес! Айв успешно симулира LM35 да pic18f4620 LCD сър! на базата на връзката, която ми даде! Благодаря ви господине! сериозно, големи благодарности, Тил тогава!

е една и съща по подразбиране демо на picdem Z, които са били закупени от микро чип?
Да, това е същото. Има действително няколко демота в прикачените файлове, които съм публикувал в началото. Те прилагат координатор, рутер и крайно устройство. Как е вашият проект напредва? Кои области все още се нуждаят от помощ? BigDog

Здравейте господине, добре, за LM35 симулации, ние нямаме проблем, тъй като ние имаме програма и схеми, а по-късно болен купуват компонентите и тест на breadboard. за голям проблем, комуникация между координатор, рутер и крайния потребител. Намирам, че е трудно да се проследи ZigBee демонстрации програма, която ми е дал сър, съжалявам за това, че бавно обучаем. причини IM работа и симулация за LM35, тъй като тя е успех, може би могат да се съсредоточат на шаблон ZigBee, но не на изходния код, но следващата седмица трябва да постигне три неща, шаблон ZigBee, фоточувствителен / photoresistor, за откриване на дим и LM35 интерфейс. сега IM работи по шаблон ZigBee. сър, може ли да ме научи как ZigBee координатор комуникират с рутер и обратно за заместник на крайния потребител? така че аз може да го направи като отправна точка на нашия program.thank ви господине.

Аз също се натъкнах на този документ, който може да дойде по-удобно за вашия проект: [URL = "http://www.waset.org/journals/ijece/v3/v3-12-112.pdf"] Проектиране, развитие и изпълнение на Temperature Sensor Zigbee Концепции [/URL] BigDog

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавя в 02:48 ---------- Предишна пост е в 02:35 ----------</span></span>
Може ли да цип нагоре текущия код на проекта и да го качите, така че бих могъл да погледнем?

Проверка на тези връзки ... [URL = http://homepage.uab.edu/cdiamond/How% 20Zigbee% 20Works.htm] Как ZigBee работи [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back