D
danya
Guest
Здравейте всички, Може ли някой да предложи някои уроци за основите на ZigBee, как да образуват мрежа, как да конфигурирате мрежата и т.н. моля да предложа някои добри уроци за начинаещи. Счита Даня
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз не вярвам, че наистина е вариант в този случай. Като dabby21 посочила, че е една класна стая на проекта и учител е продиктувано устройството да се използва, MRF24J40MA.Също така, аз бих препоръчал предвид CC2520 вместо по много причини.
BigDogот начина, по който сър bigdogguru, нашата учителка ни каза, че бяхме ще използва ZigBee с MRF24J40MA като tranceivers, специално ние сме страната на координатор, защото този проект бе разделен на две, като екип.
хай сър bigdogguru, Айв били изучаване на всички данни листа и функции, които ми е дал, е добро досега, но ми е трудно да се разбере как да се създаде микро-контролер, ZigBee и tranceivers да общуват, искам да кажа, къде ще вложа моята програма за координатор, крайния потребител и рутер, къде мога да намеря MAC адресите на крайния потребител и как да ги конфигурирате, вие сте ми даде демо за тези, но може ли да ми помогнете да се отбележи къде ще се стремят да вмъкнете редактирате и конфигуриране на такива неща? weve планират да направят пожароизвестяване топлинна и дим сензор в общински жилища например, и аз не мога да се разбере, как ще стане през него, с ADC преобразувания и т.н. Надявам се вие да ме сър bigdogguru благодаря предварително. [/ QUOTE ] Разбира се. Имате ли всеки код, който са се развили за координатора, че можете да цип и качване? Аз ще се опитам да ви покажа как да настроите комуникация между устройствата в мрежата на окото. BigDog