Pls recom'd една хубава книга DigitalImageProcessing за начинаещи

Ако някой иска лекции на Digital Image обработка тогава той може да ми изпрати съобщение и аз ще качи тези за вас най-добри пожелания

Ya, цифрова обработка на изображението от Гонсалес е добро за начинаещи. Много лесен за разбиране. Той има и друга версия, DIP с Matlab. Това според мен е добре, когато можете да практикувате код MATLAB, докато проучването. Можете да видите резултатът е винаги полезно, за да разберем по-добре за процесите. DIP от Анил Джейн е пълен с математически израз, предварително добре за учащите и изследовател. Swahlah ме отново ...:) Ако имате лекция за DIP, бих искал да има копие. Благодаря. Поздрави, leekk8

Някой има ли книгата за Анил K Джейн? Ако отговорът е да качвате и любезно ме информира, или изпращате поща Благодаря предварително на всички. Салам.

Hi Какво е името на Анил K книга Джейн. Благодаря

[Цитат = brmadhukar] Здравейте, можете да normall търсене по интернет за уроци, но иначе можете да отидете напред с Гонсалес или Анил Джейн книги. B RM [/ цитат] Hi КОРЕКЦИИ BOOK на Цифрова обработка на изображения Използване на MATLAB Гонзалес, Уудс, а Eddins Prentice Hall

Ли някой изпълнява упражненията на Gonzeles в MATLAB ... моля съм, дайте ми MATLAB кодове на DIP използва MATLAB книга от Gonzeles ... Имам нужда от М-файлове, написани за техниките на подобряване на образа и възстановяване-пожелания

Гонзалес книга е добра за начало

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back