Pls recom'd една хубава книга DigitalImageProcessing за начинаещи

S

sanjay

Guest
Здравейте всички, Може ли някой да показват някои добри дигитални книги за обработка на изображения за "начинаещи" Санджай

Здравейте, Вие можете да normall търсене по интернет за уроци, но иначе можете да отидете напред с книги Гонзалес или Анил Джейн. B RM

Аз не съм намерил един мой приятел изучава книги име на Фурие Spectrun и изображения от Kluwer Публикации .. Беше ми казано, си добре. Пожелания drdolittle:)

цифрова обработка на сигнала практически подход второто издание feachor Jervis .. редактирани 01 ноември, съжалявам, че си помислих, че каза за обработка на сигнала, вместо за обработка на изображения за обработка на изображения бих казал, на наръчник за обработка на изображения, CRC Press

Най-добрата книга за начинаещи е цифрова обработка на изображението от 2-ро издание Gonzeles .. и можете да подобрите знанията си, ако получите книгата Цифрова обработка на изображения използва MATLAB от същия автор .. Тези две книги са достатъчни, за да се започне с теория и нормална практически знания в MATLAB ..... Докато другите книгата на К. Анил Джейн е повече за авансово потребителя, защото той съдържа много по математика и difiicult език .......... Внимавайте,

Здравейте някой има книги на тази Гонзалес за изображенията благодарение PROC

Здравейте, Гонзалес или Анил Джейн е добра книга. U може да чете книга rafique (I грешка нещо правопис е тук), че е добре за начало

Ей пич аз бих препоръчал добра книга от Ричард llyons тя се нарича: DSP разбиране: това е наистина не са математически и ф наистина да е добра идея на филтри от него след смяна на над Oppenheim или proakis. Той наистина ми помогна също така да получите DSP на MATLAB от добра колекция proakis да се учите от тогава се надявам, че ти помогна: D

Здравейте, ако имате намерение да използва DSP алгоритъм за изпълнение аз препоръчвам книгата "introductioni за обработка на сигнали" от SJ Orfanidis съдържа много кратко в подобни код за лесно изпълнение

Anil K. Jain книгата е много добра в контекста на дълбоки математически понятия и ако някой трябва да изгради определени математически деривация conepts и по-специално темата тогава той може да отнесе до съответния раздел .......... Gonzeles е добро за biggner и обхваща много теми ..................... Ще препоръчам Gonzeles за студенти и Анил K. Jain за професионалисти-най-добри пожелания

Здравейте, след книга е добра книга за видео дизайнер. Наръчник на изображения и видео Processing.pdf HANDBOOKOF изображения и видео обработка EDITOR AL BOVIK ОТДЕЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ и компютърно инженерство в Университета на Тексас в Остин Остин, Тексас научните PRESS A Harcourt Наука и технологична компания Сан Диего / San Francisco / NEW YO = / Бостън / Лондон / Сидни / Токио най-добри пожелания [цитат = Санджай] Здравейте всички, Може ли някой да показват някои добри Digital Image книги обработка за "начинаещи" Санджай [/ цитат]

В такъв случай е такъв, има много Digital Image и Книги за видео обработка като Цифрова обработка на изображения (трето издание) от Уилям К. Прат I курс тази книга и една отлична Също така още един практичен книга е [ B] за обработка на изображения в C от Дуейн Филипс [/B] Но специалност Gonzeles е неговият стил на писане и обхвата на темите за обработка на изображения, затова е се откаже учебник в повечето университети. Но аз ще насърчи Цифрова обработка на изображения (трето издание) от Уилям К. Прат прекалено. -Най-добри пожелания

Бях чел Philips но един стар текст, по този начин най-добрите Прат е! Хората искат да направят в кодиране над MATLAB движение за Philips

"Един опростен подход за обработка на изображения" от Ранди Crane Това е много добър и прост книга [размер = 2] [цвят = # 999999] добавяне след 2 минути: [/ цветен] [/ големина] Друг е цифров сигнал и изображение обработка .. от Tamal Bose Много хубава книга

Уважаеми thusme42 може и моля, дайте свободното връзка с тези две книги-пожелания

Мисля, че една друга книга е пропуснал .. Обработка на изображения от Castleman. Тази книга е проста и много описателно на алгоритми. Аз препоръчвам Анил Джейн K, тъй като той е много кратък и обхваща повече .. всичко, което трябва да направите е да прекарват времето си с него мислене всеки ред, казва той. Поздрави, KJN

Има три книги, които вече са споменати по-горе, че съм по-и аз бих препоръчал. Гонзалес - Добре е да се започне. Просто и показателно. Разбира се добре, когато не знаеш нищо по темата. Прат - Отлично. Много точно по въпроса. Не е много лесно, не е твърде трудно. Очаква някои неща от теб. Обхваща повечето теми изчерпателно. AK Jain - Loaded с математика. Вие трябва да прочетете този, ако искате да бъдете господар на този въпрос. Книгата, която Вие трябва да прочетете, ако искате да разберете преобразува и искат да приложат на практика IP.

Съгласен съм с asymbian, както и много ръце върху книгата, която помага доста с MATLAB, както е [URL = http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0130085197/qid=1127311996/sr = 8-1/ref = sr_8_xs_ap_i1_xgl/026-6834517-6358036] "Цифрова обработка на изображения с Matlab" [/URL] от Гонсалес

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back