LED въпроси

U

usernam

Guest
Какви са диод материали в момента се използва за LED от различни цветове?
Защо осветяване на намаление някои LED's значително с употреба?

Thnx

ZAIKS (Związek Autorów i Kompozytorów Scenicznych) jest organizacją zajmującą się zbiorowym zarządzaniem prawami autorskimi twórców. Niestety przyglądając się działaniom tej instytucji szybko można dojść do wniosku, że nie funkcjonuje ona do końca tak, jak powinna. Wystarczy wspomnieć, że zdecydowana większość pieniędzy jest pochłaniana przez samą ...

Read more...

Различни комбинации на Ga-As-P & някои други материали, с широк превозвач зона (1,5-2 V) се използва най-вече.Светлината способност на емисиите от тези светодиоди писти понижиха значително в сравнение с времето, когато се използва в пълна текущия режим на натоварване.Специалните светодиоди лазер може да загуби около.& 50% повече от преди техните емисии, с течение на времето причинява различни проблеми & повреди в оборудването.

Борба широчина лента разликата в силиций е 1.1eV.Е, как е, че 1.5-2EV е enuf за производство на видима светлина.
И също така ми е друг въпрос, защо светодиода губят способността си за емисии?

Може би, можете да изтеглите нещо за това от интернет или продавача Spec.

usernam написа:

Борба широчина лента разликата в силиций е 1.1eV.
Е, как е, че 1.5-2EV е enuf за производство на видима светлина.

И също така ми е друг въпрос, защо светодиода губят способността си за емисии?

usernam написа:

Защо осветяване на намаление някои LED's значително с употреба?

djalli написа:Други момчета каза какви материали, казвам защо те губят своята способност да излъчва светлина, след определен период от време.
Те евентуално ще свети по-малко.В термодинамиката Чували ли сте за нарушение явления, ентропия в LED, държавни промени?
Това е, което тя причинява.Има ли помага?

Мисля, че намаляването на LED яркостта е причинено главно от над сегашните минава през него.Това прави по-бързо стареене на материалите ......

Аз работех за компания, която използва светодиод е, че трябваше да има стабилна интензивност.Ефект на затъмняване, че получавате с LED е причинена проблеми.

Компанията има около това чрез провеждане на светодиода е за няколко седмици, преди те да са били използвани.
Знам, че светодиода и губят своята яркост с течение на времето, и както аз разбирам, че тази загуба е най-важният в светодиода е рано живот.

Това, което дон не знам защо?

Djalli имах гледам за нарушение явления, нали тона наистина намирам нещо, ще бъдете ли така любезен да разширят малко на вашия пост?

Поздрави инженер Боб

Engineer_Bob написа:Знам, че светодиода и губят своята яркост с течение на времето, и както аз разбирам, че тази загуба е най-важният в светодиода е рано живот.

доколкото аз знам Ган се използва за синьо, GaPN се използва за зелени GaAs е инфрачервена светлина.Намаляване на LED яркост се дължи на излъчващ Стаи процеси изпреварване на излъчващ процеси поради потока на настоящите и деформация на кристалната решетка.
U може да намерите това и много повече в книгата на Салех и Teech

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back