LDO questuionair???

Каква е грешката Ур спецификационен позволява ...от това се изчисли loopgain requiered.

60 db е достатъчно добър ...Просто проверете за ugf ...10k не е добро. (Обикновено, почивка, зависи от преходно спецификациите.)

ugf е 10Meg ...Добавен след 2 минути:както виждате на модела симулации ..грешката majorly зависи от EA печалба, а не отклонение спечелят ..на ugf sepcified със съд 1uf капачка>>>

rajanarender_suram написа:

това, което е от района на действие на премине елемент LDO

ashish_chauhan написа:

Каква е грешката Ур спецификационен позволява ...
от това се изчисли loopgain requiered.60 db е достатъчно добър ...
Просто проверете за ugf ...
10k не е добро. (Обикновено, почивка, зависи от преходно спецификациите.)

Аз говоря от 60 db loopgain ...

I DONT като такива има литература по буфер дизайн ...Ур случая, но за да започнете и оптимизирате проста изтичане общи неща.27pf ще бъде управлявано лесно.

Каква е максималната Ур текущата консумация спецификационен .. (общо ldo ... с изключение на група-празнина)

ashish_chauhan написа:

Аз говоря от 60 db loopgain ...

Да един EA с 40 ~ 45 db печалба ще направим при условие Ур мине устройството може да даде 20 db печалба на всяка цена ...

60-80uA сегашната е достатъчно добър.Между другото, защо са в търсене на UGB на 90meg ...Не е ли твърде висока ...(може да се иска прилагане предполагайки, че ... просто любопитни).

Бих препоръчваме първо да оптимизирате Ур лента изискване и след това да alook в Ур шофьор ...

Да ЗЕ desiged да бъде такава, че нейните пристрастия текущата песни изхода текущата

но това е истински добро решение за bicmos неща ...в ванилия CMOS става доста трудно да се направи за проследяване, че доброто.но всички начини и може да направи това чрез добавяне на текущата смисъл транзистор паралелно тона Ур мине устройството и да добавите към настоящата си пристрастия на ЕА.

Вие ще намерите подробности за този метод в LDO ми книга ...му има в този форум ..
Просто направи търсенето ...

Надявам се това би могло да улесни Ур неща ...

като крайна бележка Аз пак ще кажа, просто да оптимизирате Ур UGB и буферни ...няма допълнителни неща, ще бъде необходимо.

ashish_chauhan написа:

Да един EA с 40 ~ 45 db печалба ще направим при условие Ур мине устройството може да даде 20 db печалба на всяка цена ...60-80uA сегашната е достатъчно добър.
Между другото, защо са в търсене на UGB на 90meg ...
Не е ли твърде висока ...
(може да се иска прилагане предполагайки, че ... просто любопитни).

Каква е полюс и нула разчита на Ур LDO?и когато си се добавят нули?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back