Здравейте приятели. Аз usinge на Сименс MC35i за едно приложение, което използва една microcontroler, затова използват серийни comands. Както вече се видя, че проблемите peaple други като мен. Dont се свържете (NO CARRIER). Нуждаете се изпрати някои специфични за команда? Това е PPP? Как мога да направя това? Къде мога да намеря например създаването на ПЧП струни? Помогнете ми, моля ...
ТОВА Е МНОГО СПЕШНО .... Моля, помогнете ми ... Моят доставчик на услуги е създаване на специална връзка (нещо като VPN) когато се свържа през GPRS и се установява РРР връзка. Той направи това, така че IP адрес съм настройка на локалната машина може да се съхранява след като аз се свържете към сървъра на другия край. Доставчикът на услуги ми казва, че контекстът PDP за това е, създаване с командата: най-CGDCONT + = 1, "ПЧП", "BAM", където BAM е името на сървъра на негова страна ... Проблемът е, че аз съм с един Siemens MC35i терминал и че не приема тази команда .... В MC35i не изглежда да се приеме "ПЧП" в контекста определение PDP .. но тя не приема "ПР", когато се опитвам да се свърже с интернет сървъра на доставчика ми! Има ли някой трябваше да се справят с проблемите като този? Целият този процес всъщност работи при използване на GPRS мобилен SL55 телефона като модем! Но аз не знам какво правя грешно! Благодаря много
Имах същия проблем, когато публично-частното партньорство започне да спра. Тази тема е стара, така че аз искам да знам дали някой го е направил, или може да ми помогне с това. Искам да използвам MCU с MC35 за моя колеж работа, но аз не знам нищо за ПЧП. Знаете някой го прилага по MCU? Или някои документи? Благодаря
Ако си този форум, ще откриете, че много е писано по тази тема. Като начало, има 2 отлични бележки приложение, което прилагане на ПЧП на MCU. Един от тях е от микрочип, а другият от Motorola.
Някой знае ли как да се прекрати на гласови обаждания, но не и прекратяване на активна GPRS връзка? Има ли някаква разлика между Атина (ATH0) и AT + Chup comands?
старата тема, но един и същ проблем: Опитвам се да се свържете с интернет модем Siemens MC35i и WinXP. Връзката започва, но не мога да променя / използване на ПЧП за изпращане на данни. Какво мога да направя? Между другото, това не е проблем да се свържете по принцип, но имам нужда от модем с данни за трупи без ОС като всеки Win или Linux. Така че, дървар само изпраща команда към модема и когато връзката е установена на данни трябва да изпрати на скрипт PHP на специален сървър. (Напр.: GET / скриптове / test.php A = 1 & B = 2?) Как може да се реши този?
За да бъдат свързани към интернет, трябва TCP / IP стека. Можете да използвате TCP / IP стека на операционната система, като Winsock на Windows или да напишете своето собствено комин. Повечето модули са снабдени с комин вградена. Но аз не мисля, MC35 е един от тях.
Здравейте заедно! Също така се опитва да използва Siemens MC35i за връзка GPRS в рамките на програма за XP, но наистина не знам как да се удостовери автентичността с ПАП Ко & А 1. Не мога да повярвам, че няма готовност (безплатни или търговски) компоненти да се използват по тази причина, защото този модем изглежда много общо помежду си. 2. това ми се струва възможно по SuSE Linux-да се направи връзка през GPRS модем, това само с въвеждане на AT-InIt-низ и потребителско име и passwort за разпознаване. Това conntection след това е насочено както обикновено мрежова връзка и имате достъп до интернет от всяко приложение. Това е възможно с всеки инструмент в Windows? Не мога да повярвам, че е толкова трудно да се получи връзка с GPRS MC35i, тя не може? Ще бъда много щастлив за някакви съвети (безплатни или търговски) за получаване на GPRS връзка със Siemens MC35i. Благодаря предварително Андреас http://www.ab-tools.com/English
[Цитат = Techie] да бъдат свързани към интернет, трябва TCP / IP стека. Можете да използвате TCP / IP стека на операционната система, като Winsock на Windows или да напишете своето собствено комин. Повечето модули са снабдени с комин вградена. Но аз не мисля, MC35 е един от тях. [/ Цитат] Какво означава това може да изпълнява в MCU 8051? Какво ще кажете алгоритъм в TCP / IP стека, рутинни графиката? взе sukel
TCP / IP стека се осъществява в модула. Трябва само да изпратите необходимите сървър IP или URL и някои друга информация, за да са свързани с интернет и да започне обмен на данни. Това е съвсем лесно.
Здравейте приятели, искам да изпращат данни чрез GPRS на ... аз мога да се свърже с GPRS, но не мога изпраща данни ... когато се изпраща ATD * 99 *** 1 # за mc39i, той отговори: Свържете {..... .... някои смесени знаци ... ... Нито един превозвач от това, което аз трябва да направя?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.