GPRS и ПЧП

M

mrcube_ns

Guest
Опитвам се да се свържете MCU за GPRS с MC35 (Siemens GSM терминал). Когато се опитам с моя компютър и хипер терминал, докато се установи, инсталационна използва AT команда, но след инсталационна е в създаването на ПЧП протокол започва. Има ли някой може да ми помогне? Има ли някой е ПЧП код в C или нещо подобно? Благодаря предварително. Mr.Cube

17 listopada obchodzimy Ogólnopolski Dzień bez Długów – został on zainicjowany sześć lat temu w ramach kampanii edukacyjnej „Nasze długi”. W związku z tym warto przyjrzeć się skłonności Polaków do zaciągania pożyczek. Nie ulega wątpliwości, że coraz większą popularnością cieszą się pożyczki internetowe. Jak dużą? Gemius postanowił to sprawdzić.

Read more...

Има книга в книга секция, посветена на ПЧП. Със сигурност има много свободни implentations ПЧП, както добре. Проверете SourceForge и FreeBSD или Linux проекти.

Здравейте, аз съм Уелинг да направи същото нещо, но не мога да определя GPRS придават .. : (Може ли да ми помогне с някои употреба .. отношение

MC35 SIEMENS за свързване с GPRS, което трябва да направите това: AT + CGDCONT = 1, ПР, 156.090.123.076 (ENTER) ATD * 99 # След това връзката е установена, но се започва ПЧП (това е проблем). Ако имате някакви проблеми, мога да Ви изпрати Siemens ръководство за GPRS връзка. Mr.Cube

Ако ПЧП започна това означава, че си придават вече е направено и ПДЧ е отделил за вас в ефир интерфейс. За реализация на ПЧП има 2 начина: - Вие трябва да напишете свой собствен код - или рана на другия код Има изобилие от прилагането на ПЧП за Linux и FreeBSD. Всички те са с отворен код. Защо не ви харесва да го използвам?? Ако има други причини, поради които позволяват да правят това - може да ви pleae бъдат по-подробни.

[Цитат = mrcube_ns] MC35 SIEMENS за свързване с GPRS, което трябва да направите това: AT + CGDCONT = 1, ПР, 156.090.123.076 (ENTER) ATD * 99 # След това връзката е установена, но се започва ПЧП (това е проблем). Ако имате някакви проблеми, мога да Ви изпрати Siemens ръководство за GPRS връзка. Mr.Cube [/ цитат] Да, сър, имам нужда от това ръководство ... отношение, meshmesh ...

[Цитат = Артьом] Ако ПЧП започна това означава, че си придават вече е направено и ПДЧ е отделил за вас в ефир интерфейс. За реализация на ПЧП има 2 начина: - Вие трябва да напишете свой собствен код - или з @ СК другия код Има изобилие от прилагането на ПЧП за Linux и FreeBSD. Всички те са с отворен код. Защо не ви харесва да го използвам?? Ако има други причини, поради които позволяват да правят това - може да ви pleae бъдат по-подробни [/ цитат] Един на ден, успях да се осъществи връзка за ПЧП, но за нормална GSM мрежа (не GPRS) .... Използвах скрипта ПЧП връзка на Linux OS (Това беше RedHat 7.3) .. тя е много проста за GSM .. Мисля, че ще бъде трудно с GPRS .. Спомням си, че има много параметри, аз не можах да разбера за GPRS връзки ... отношение на ... meshmesh

[= Цвят синьо] Артьом написа: Ако ПЧП започна това означава, че си придават вече е направено и ПДЧ е отделил за вас в ефир интерфейс. За реализация на ПЧП има 2 начина: - Вие трябва да напишете свой собствен код - или з @ СК другия код Има изобилие от прилагането на ПЧП за Linux и FreeBSD. Всички те са с отворен код. Защо не ви харесва да го използвам?? Ако има други причини, поради които позволяват да правят това - може да ви pleae бъдат по-подробни. [/ Цветен] Ето какво искам да правя. Трябва да свържете два отдалечени устройство (от една страна, PC и други MCU). Трябва да предава някои команди (сериен RS232 protokol) за MCU. GPRS (с 2 MC35 една за PC и други за MCU) е само канал за серийни комуникации от двете страни на връзката. Така че, PC и MCU ще си помислят, че те са conected с тел връзка, но те не са. Някакви идеи? Tnx. Mr.Cube PS. Какво е ПДЧ?

направи някой с опит в интернет GPRS достъп с MCU ARM7TDMI?

Моля .. Някой може да ми даде обяснения или всички ресурси, за разликите между GPRS и WAP?

Работил съм с IP2022 Ubicom с SonyEricsson's GM47, за прилагането GPRS. Моля, обърнете внимание, че когато се работи с GPRS, не е необходимо да се справят с ПЧП. ПЧП е в основата на протокол за влизане на система за таксуване само. Но в света GPRS, вече сте таксувани с вашата СИМ-карта информация, точно както го направи разговор с мобилния си телефон. За конфигурация на GPRS, трябва да се консултира с мобилния си операция за настройка, като може би има различни по този въпрос. След като системата е свързана с GPRS, тя е свързана с интернет свят, можете да изпратите всички IP пакети директно. Опростяване казано, MCU или система трябва да търси и свързани GPRS модул като Ethernet карта. Надявам се това да може да помогне.

klchan основно ти си прав, но не completly. На първо място, когато се опитате да се свържете има ПЧП за да се осъществи връзка (вход - PAP или CHAP и други неща), но когато се установи връзка имате IP пакети. Аз решаване на проблема, мога да получа Enfora insted на MC35. Enfora са ПЧП / IP за сериен конвертор, така everythingworks OK. 10x за отговора. Най-добри пожелания, Mr.Cube [/ цитат]

Здравейте, моля всеки орган, да ми помогне за свързване на CDMA терминал до интернет, като го dailing с ПЧП режим

Здравейте, CDMA терминал е нищо друго освен фиксиран безжичен терминал. Кой е CDMA модул. Може ли тялото ми подкрепа за свързване на модема към микроконтролера. Искам код за комуникация и installising лаптопа в microcontrller и dailling Интернет доставчик (# 777). Моля да ми помогне за това

Работил съм Петдесетница AnyData iPort, трябва да зададете или парола един ЮЕсАр информация и не наберете # 777 само 111 (на всеки 3 номера, но не започвайте Петдесетница 777)

Опитвам се да се свържете MC35i за GPRS, да вляза като администратор в linuxOS, а след това excute следната команда в обвивката: # PPPD / dev/ttyS0 отстраняване на грешки 9600 свържете "чат-V-F / home/chat1" & # котка / Var / дневник / съобщение 03 Авг 16:36:04 PPPD Localhost [3069]: PPPD 2.4.1 е започната от корен, UID 0 3 08 16:36:05 Localhost чат [3070]: прекъсване на (ГРЕШКА) 03 август 16:36:05 Localhost чат [3070]: изпращане (в ^ М) 03 8 16:36:05 Localhost чат [3070]: време, зададено за 50 секунди 03 08 16:36:05 Localhost чат [3070]: Очакваме (OK), 3-ти август 16 год. : 36:05 Localhost чат [3070]: AT M ^ ^ М 03 август 16:36:05 Localhost чат [3070]: OK 3 08 16:36:05 Localhost чат [3070]: - Разбра ли 3-ти август, 16 година: 36:05 Localhost чат [3070]: изпрати (CONNECT ^ М) 03 08 16:36:05 Localhost чат [3070]: изпрати (ATD * 99 *** 1 # ^ М) 03 8 16:36:06 PPPD Localhost [3069]: Сериен връзка, установена. 03 Авг 16:36:06 Localhost PPPD [3069]: прекъсне (SIGHUP) 03 Август 16:36:06 Localhost PPPD [3069]: не може да се получи номера на канала: Входно / изходна грешка 03 08 16:36:07 PPPD Localhost [3069]: Изход. защо? как да се реши този проблем? Може ли някой да даде някои съвети? благодаря

Изглежда, че не си за определяне на ППС номер и парола или точка за достъп за GPRS услуги, например за "Водафон" Великобритания номер "Мрежата" парола "Мрежата", "AT + CGDCONT = 1," IP \\ ", \\" п . vodafone.co.uk \\ "\\ N"; / / vodaphones точка за достъп "ATD * 99 *** 1 # \\ N"; която доставчик на услуги, който използвате? можете да намерите тази връзка полезно HTTPS: / / rip.psg.com / ~ Ранди / GPRS-ppp.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back