ee214 Станфорд лекция отбелязва, необходими

Има ли някаква връзка за изтегляне тях, отколкото

Кой е най-EE314 (winter2005) лекция бележки от Томас Лий?
За тази yeas "от д-р Хамид Rategh, можете да посетите:
http://eeclass.stanford.edu/ee314/

С уважение

Но Лий афиш някои настойнически на фаза шум, импеданс поведение.тези са доста добри.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Здравейте, момчета,

АЗ съм гледам за loadsig файл от ЕЕ 214.По принцип, класа използва Hspice, но използването Matlab за изчертаване графики.Въпреки това, по някакъв начин, не мога да използвам на файла изтеглен от Масачузетския технологичен институт.Чух, че има промяна loadsig от проф. Murmann така, че учениците могат да използват в производството на машини прозорец.

Благодарности.

Вие не трябва да се използва модифицирана версия Murmann's.Отидете на MIT (направете Google:
з п **: / / WWW mtl.mit.edu / ~ perrott / Дистрибуция / HspiceToolbox /) изтегляне на файла, да го инсталирате и стартирате файла, както е посочено в ръководството.ee484 написа:

Здравейте, момчета,АЗ съм гледам за loadsig файл от ЕЕ 214.
По принцип, класа използва Hspice, но използването Matlab за изчертаване графики.
Въпреки това, по някакъв начин, не мога да използвам на файла изтеглен от Масачузетския технологичен институт.
Чух, че има промяна loadsig от проф. Murmann така, че учениците могат да използват в производството на машини прозорец.Благодарности.

Проверете тази публикация:
ftopic111906.html
Как да внасят Hspice (PC) симулация данни за Matlab (PC)?
Вие ще решите този проблем.shinnyi написа:

Дали някой може да ми каже.
Какво става??>> X = loadsig (test.tr0);

???
х = loadsig (test.tr0);

|

Грешка: Липсва променлива или функция.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back