Cat възпиращ

G

Guest

Guest
Aplogies ако извън темата, но има ли (хуманен) начин за осъществяване на тези нежелани вредители на разстояние от следващите в ?*?*?*?* и в градината.Може би ултразвукови методи?

Какво ще кажете за едно голямо куче?Друг подход е, че те са маркирали техните области от уринират в тях.Как бихте се неудобно да го прави за около себе си градина?

След повече мисъл, спомням си преди няколко години живот, че от пластмасов контейнер, който е произведен от бяла, не става ясно, пластмаса и то се пълни с вода и да я постави във вашата градина ще се предотврати кучета.Това може да се работи, както и за котки.Контейнерите са от тип кана с тясна врата, така че животните не могат да пият вода.

Подозирам, че слънцето затопля пластмаса, която поставя химикали във водата, която се изпарява и стимулира миризма сензори в животни.

Здравейте Еремия

Мисля, че ултразвуков метод ще работи.Котки чувате много по-високи честоти, отколкото хората.Ако изпратите модулирани ултразвуков звук, който е достатъчно силен, вие няма да има котки, кучета, Мишки, ...може би дори не съседи вече.

Чао

Аз трябва да ви предупредя за ултразвукова подход.Някои жени са oversensitive на ултразвук, Надявам се, че не искал да ги загубим.

Търсете продукт, наречен "Ултразвукова Пет Тренер."Тя разполага с два бутона, един за положителен подкрепление (звуков сигнал, че дори и хората могат да чуят) и ултразвукова "отрицателен" бутон армировка.

Купихме една от тези котки, за да получите от нашия гараж.Те винаги ще ни последват в и когато искахме да затвори вратата гараж ние никога не може да се запази.На повечето котки, те наистина ще получите съобщение, когато се целят и натиснете бутона ултразвук.Аз казвам най-защото ние искахме да го използвате на нашия котката да я пази от получаване на масата и т.н., и то не изглежда да я засяга!

Една ефективна нещо, което ние се опитахме да получите един от тези големи "спрей бутилки" и поставям на продукцията на най-добрите поток настройка и просто натиснете котка с вода.Работи за всички котки.Друг подход би бил да се използва един от тези нови фантазия пушки келеш.Моят син е един и можете да натиснете нещо с фина струя вода добър 10 M.

Рон

Мисля, че котките са прекрасни същества, и те имат лечебна сила.Все пак, ако наистина искате да се отървете от тях, отидете в зоомагазин, съобразени само с кучета и питам за сол (не знам на посочете име за него, но аз ще го разберете), който може да се поръсва върху Вашия имот за възпиране на котки от следващите инча

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back