P
penoy_balut
Guest
[Цитат = alexhohth84] [цитат = bbbb] Здравейте 1. Търси в интернет на следния адрес, можете да намерите RX и TX щифтове на конектора. http://pinouts.ru/CellularPhones-PW/erics_t28_pinout.shtml 2. Друго решение е да използвате кабела за данни от телефон в стаята и да го свързват с вас UC baord (които трябва да имат TTL към RS232 конвертор, както и). Сега UC съвет действа като компютър и може да бъде свързана с много телефони, използващи различни кабели ДАННИ. [/ Цитат] Всъщност аз желая, където мога да намери решение, което използва кабел за данни. Основната ми цел на този проект на Nokia 3310 се свързва с компютър. той ще автоматично изпращане на SMS го получи с персонален компютър, без забавяне точно като SMS Gateway. Всъщност Fbus е добър проект, но не са подходящи за мен, защото аз все още имам много други част трябва да направя. и можеш просто да се концентрира в SMS само отчасти. но наистина отколкото много за теб всички становище [/ цитат] просто извлече текст от телефона, която е във формат PDU след това превърнат в ASCII, за да получите съобщение