относно държавната машина и UPDOWN Броячи.

G

Guest

Guest
Здравейте приятели,

Имам нужда от помощ с всички ф, 1 Q) предположим, че там е държавна машина в продължение на 6-членки и поради няколко съображения, дизайн и не ми увеличение на държавните машини до 12 държави, колко ще бъде разликата в нивото на врата, искам да кажа е има увеличение само в една флип флоп?

за 6-членки ---- не на джапанки == 3,

в продължение на 12 .....не 0f джапанки == 4, но ще има увеличение в комбо логика и взаимосвързаност, която варира връзката между тези държави, и ще го ефект на честотата.Доколкото знам, няма да има увеличение на честотата, но районът ще бъде тихо по-голяма, поради взаимно свързване.

2 р) и е по-добре да се използва updown брояч или друго две гишета със същите суровини, засягащи броячите от гледна точка на брой на вратите и джапанки.

Искам да кажа има ли увеличение на джапанки и също така не на портите и честота.

Благодаря и отношение
Язвителен.

Rozwiązanie Veeam Availability Suite, które będie dostępne w lecie 2014, to pakiet gwarantujący dostępność wszystkich aplikacji i danych w dowolnym czasie i miejscu. W ten sposób Veeam wprowadza nową kategorię rozwiązań, która pozwala na osiągnięcie tego, czego nie potrafią tradycyjne rozwiązania do ochrony danych i zarządzania kopiami zapasowymi - zapewnia ciągłość funkcjonowania firmy (Always-on Business).

Read more...

Определено декодиране логика се е увеличил за следващото състояние (тъй като не на флип флоп се е увеличил.), Което ще доведе до по-порти и
повече комбо забавяне причинява decrese в честотата на работа.

С помощта на updown брояч ще използва н джапанки с добавени порти логика за работа.
но ще има отделен брояч 2n джапанки за едно и също за една операция и един за надолу.

Това са consderations, които трябва да се направи въз основа на проекта.Увеличаването на броя на държавите, ще увеличи броя порта но обикновено завършва до получаването на добро времето на тези схеми.

На втория въпрос, ако ви updown брояч е достатъчно скорост да е достатъчно за вашите нужди, след което можете да се придържаме към нея.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back