кръст гледна точка с Кейдънс виртуоз оформление редактор?

Аз не
съм голям експерт, но както аз разбирам, че инструментът използва булевото уравнения плюс bloats и shrinks за модел на физическото слоя, така, по принцип следва да бъде възможно да се изпълняват някои разстояние и дебелината проверки.Аз забелязах, на по-малки са изпълва тогава vias себе си, така че аз
съм се познае, че той действително е възможно да получите някои от страничните ефекти сте мислене наоколо.

Аз просто ви изпраща съобщение до буза, който написах, за да видя какво има да каже.

В средното време, аз
съм все още чака изтеглимо вариант да изпробват себе си.

Роджър

Опитах се изпълняват коала и превръщането на nand4 например, но аз добивам този грешка:

Shader "коала" - Shader обекти не се поддържат

Някой знае ли как да се разреши това?

Koala ще покаже това съобщение за грешка, ако тя установи, че видео картата или OpenGL инсталирани драйверите са последните достатъчно, за да подкрепят по-пиксел оказване техники.

Тъй като почти всички текущи видео карти да подкрепят Shader обекти, че е възможно коала, че има неправилно открити вашите видео настройки.Всяка информация, която може да осигури по отношение
на вашия компютър конфигурация ще бъде от огромно помогне за нас: няколко свързани бъг доклади са били подадени срещу този проблем, който ние сме активно да разследват и за които се надяваме да имаме решение за следващата бета на опресняване.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back