какво е най-добрата книга за ADC и КПР

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=111080&highlight=delta сигма
Надявам се това може да помогне!

С уважение!

Здрасти,
Като отправна точка се чувствам Johns и Мартинс книгата е добър избор.
За тръбопровод ADC Предлагам дисертация от д-р Стивън Люис
За сигма делта ADC "разбиране делта-сигма преобразуватели" с Schreier & Temes е добра за начинаещи

Mikko Waltari теза е с много добра глава за вземане на проби на мрежата, която е полезна за газопровод / сигма-делта / ДАБ ADC

с уважение,
Amit

akgupta написа:

Здрасти,

Като отправна точка се чувствам Johns и Мартинс книгата е добър избор.

За тръбопровод ADC Предлагам дисертация от д-р Стивън Люис

~~~~~~~~~~~~~ може ли да ми кажете къде мога да си изтеглите теза? Thx.Mikko Waltari теза е с много добра глава за вземане на проби на мрежата, която е полезна за газопровод / сигма-делта / ДАБ ADCс уважение,

Amit

Здравейте аз
съм много interseted да отида на Стивън Луис е теза на тръбопровода ADC. Можете да го качите или кажете къде можем да намерим това, PLS?

добавяне на още един ....
www.analog.com .....
Карта на ДДД .....
U ще намерите книгата на данни, преобразуване от kester .... един часа ръководство ...

Специално за висока скорост ... demler ..... макар че не съм я прочетете ... името е така ...

sankudey

Кен & Мартин Книгата е много добра за ADC дизайн.

"CMOS DATACONVERTERS ЗА КОМУНИКАЦИИ" Чрез Mikeal Gustavsson, Й. Jocab Wikner и Nianxiong Ник Тан

vijay

Можете да търсите по различни дисертация на ADC / КПР за google.it ще ви осигури достатъчно материал за изследване на проекта проектиране същото.

Здравейте, аз помня, че ти правя PLL, сега adc?

Сега съм по-интересен sigma_delta ADC също, дайте ми някакви съвети,

Още ли помниш ли ме? /

Цитат = "khouly"] Искам да знам добра книга, за да научите за проектиране на високи скорости ADC

благодарности
khouly [/ цитат]

Какво ще кажеш за бъдещето на adc дизайнер?

сега, горещата тема RF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back