връзка между PCB редактор и схематичен

как, ако се опитате това .. отвори PCB редактор създаде нов проект, след което щракнете върху Настройка> prference потребител> логика тогава отметка на "логиката редактирате активирате" след това се прилага .. след това, отидете на логика> логика част> след това щракнете върху физическата част, да намерите dip14_3 .. ако сте в състояние на място, извличане на отпечатък на нова папка след това добавете новата част библиотека в тази папка ..

*. Подложка файлове съдържат набор от padstack информация за една подложка форма. Те се използват в рамките на отпечатъка като подложки, отпечатъкът на файла се записва като *. DRA. Както заяви по-рано, проверете дали има *. подарък подложка файл за всеки различна форма тампон в рамките на отпечатъка. Oper *. DRA файл и заявка подложки, след това проверете там е *. подложка файла момента.

lockman, елемент от менюто логика не да има опция за част логика или pysical част .... oly има идентифицира DC Нетс-Assign RefDes-Auto Rename RefDes marce, какво да кажеш по заявка подложки? Съжалявам, ако им задават прекалено много въпроси ... Аз бях за една седмица и аз не съм преминал покрай поставянето на части етап ... малко разочарован! благодаря

Отворете *. DRA файл в PCB Editor, изберете една от накладките, кликнете с десния бутон на мишката и изберете "шоу елемент" и ще получите оглед по на Приставка. Име padstack ще има (или би трябвало да) съответно *. файла подложка.

десния бутон върху подложката не произвежда падащото меню. обаче, ако отида на дисплея> елемент, след което кликнете с десния бутон показва темп група / отхвърляне ще покажем свойства-> пакет hieight макс, това показва, пълни правоъгълник в -50.00 -675.00 подклас PACE_BOUND_TOP PACKAGE_HEIGHT_MAX = 210 MIL прави това означава тя е свързана с тампон файл или не?

не е чудо, не там .. им говорим за 16,3 версия .. така или иначе, опитайте да създадете нов дизайн, а след това поставете dip14_3. ако тя може да постави правилно, екстракт отпечатъка в новата папка, която създаде преди .. след това се опитайте да възобнови вашия проект и място компонент отново ..

Опитах се да го поставите в един напълно нов дизайн .... натопи, lccp, QFP отпечатъци не се поставят ... indepndent на компонента, той е назначен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back