Циркулярно поляризатор

E

esojam

Guest
Привет,
Има ли някой да ми помогне?Имам нужда да проектират кръгови поляризатор за коничен рог антена.Тя трябва да бъде диелектрични плоча.Някой знае ли къде мога да получите информация за това?Да съществува всяка формула за това?Това
е много важно.
Благодарности

Вместо да се формула ...понятие.
Пътят на E областта размножителен по плоча трябва да бъде 90 ° дълъг от пътя на е подадена посадъчен orthogonally с плоча.

Разбира се, плоча трябва да бъдат ниски загуби и трябва да бъдат заострени.

Здрасти,
Да, това е фактът, което знам, но аз трябва да се изчисли продължителността на плоча.
Там е друга тема в този форум, където Търся помогне да разберете дължината на плоча чрез симулиране това CST.Но ако ще се използва аналитичен метод е метод, по-долу, нали?

Тук е:
1) Знам, че дължината на вълната в waveguide, така че фазата скорост в waveguide е известен също.
2) Ако permitivity на плоча е "e1", изчисли скоростта в този диелектрик (не в waveguide) v1 = C / (sqrt (e1))
3) От този Знам дължина на вълната в waveguide, която се попълва от диелектрик с e1
4) Е, аз знам за дължина на вълната в плоча
5) От това, знам фаза вариация между вълната посадъчен протежение на плоча, и вълните посадъчен orthogonally с плоча

- Вярно ли е, или аз съм фалшив?

Имам тук пудра.

PL
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back