[Цитат = master_picengineer] Има ли някакви практически материали. [/ Цитат] книгата на Дан clein е лесен за разбиране. но аз ще публикуваме по-проста.
[Цитат = alecsander] Моят приятел, аз питам за оформление на книги и преди, като теб. Но повярвайте ми, можете да получите или да купи 100 книги, ако не работите с оформлението инструменти, и, ако не питайте колегите за оформление въпроси, няма да научат нищо. Вие трябва да направите оформление, трябва да си счупиш главата в различни стени, трябва да попитате за отговорите, и само тогава ще направи това, което си нарича ЖИВОТ. Ако започнете с четене, ще прекара 1 или 2 месеца четене, тогава, когато ще започне оформлението, няма да знаете откъде да започнете. И просто са загубили 2 месеца. Помислете за това: D Най-добри пожелания [/ цитат] се съгласи! Четенето на книга, а след това работят с оформление. И вие ще се срещнат някои въпроси. Намерете отговор в книгата, направете отново оформлението. Мисля, че wiil да бъде по-добър начин!
тези книги са лесно достъпни в интернет, просто направи Google и вие ще се запазят го получите. също да прочетете тази книга. изкуството на аналогови оформление от Алън ожидате
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.