РАЗПОЛОЖЕНИЕ ОСНОВИ

H

husseinadel

Guest
Здравейте аз съм начинаещ в оформлението IC, искам урок, който има основи и концепции за оформление в добър начин, т.е. общо правило и ограничения .. и т.н. ... имайте предвид, че аз съм означава роли, които зависят от технологията, искам да кажа общи ,,,,,, благодарение

се чете: Алън Хейстингс: Изкуството на Analog Оформление чете: Кристофър светец: IC оформление основите, IC маска дизайн чете: clein: CMOS IC оформление основите всички налични тук. Използвайте търсене.

[Цитат = Puppet1] чете: Алън Хейстингс: Изкуството на Analog Оформление прочетете: Кристофър светец: IC оформление основите, IC маска дизайн четат: clein: CMOS IC оформление основите [/ цитат] Имаш ли от тях като с приятели на електронни книги?? ако отговорът е да, качете друго игнорира:)

[Цитат = Puppet1] чете: Алън Хейстингс: Изкуството на Analog Оформление прочетете: Кристофър светец: IC оформление основите, IC маска дизайн четат: clein: CMOS IC оформление основите [/ цитат], където тези книги, ако можете да ги качите, че ще бъде голяма благодарност

CMOS IC Layout от Дан предговора Clein ....................... .................. XI Благодарности ........................................... XVII 1 Въведение ............................................... ... 1 2 Схематично основите ............................. 7 3 Структура дизайн .............................................. . 22 4 Оформление потоци дизайн ..................................... 68 5 Разширено техники за специализирана сграда блок оформление дизайн .......................... 91 6 Разширено техники за проектиране на сграда-блок свързване оформление ............................. 137 7 техники за дизайн Оформление адрес електрическите характеристики ................................ 154 8 Оформление съображения, поради процес ограничения .......................................... ............. 183 9 Оформление техники за дизайн в несигурна среда .................................... 201 10 Автоматизация на проектирането (CAD) инструменти за оформление ...................................... .......................... 216 Приложение A одит контролни листове .......................... 245 Приложение Б управление на бази данни .............. 249 Приложение C Scheduling .................................. 254 Index ................................................ ................. 257 [Mod] http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=108251&highlight=layout [/ мод]

[Цитат = asic_ant] CMOS IC Layout от Дан предговора Clein ...................................... ....................... XI Благодарности ........................................... XVII 1 Въведение ............................................... ... 1 2 Схематично основите ............................. 7 3 Структура дизайн .............................................. . 22 4 Оформление потоци дизайн ..................................... 68 5 Разширено техники за специализирана сграда блок оформление дизайн .......................... 91 6 Разширено техники за проектиране на сграда-блок свързване оформление ............................. 137 7 техники за дизайн Оформление адрес електрическите характеристики ................................ 154 8 Оформление съображения, поради процес ограничения .......................................... ............. 183 9 Оформление техники за дизайн в несигурна среда .................................... 201 10 Автоматизация на проектирането (CAD) инструменти за оформление ...................................... .......................... 216 Приложение A одит контролни листове .......................... 245 Приложение Б управление на бази данни .............. 249 Приложение C Scheduling .................................. 254 Index ................................................ ................. 257 [/ цитат] Аз го изтеглите, но когато го unrar, я ми кажете, че е от unknow формат, някакви предложения

Опитах се само сега, но всичко е наред с изтеглени прикачени файлове. Между другото, вие трябва да свалите и двете от част 1 и част 2 в същата директория на файла. Те не могат да бъдат unrar отделно. Късмет!

Здравейте ASIC_ANT Можете ли да изпрати това книги за електронна поща (unit900@yandex.ru), защото имам проблем с изтегляне. Благодаря ви бъдеще.

опитате да проверите името на файла и да го обвържат с Урс, Мисля, че имам тази книга, аз може да я доведе до ф ако искаш

[Цитат = safwatonline] опитате да проверите името на файла и да го обвържат с Урс, Мисля, че имам тази книга, аз може да я доведе до ф, ако искаш [/ цитат] благодарение, аз просто успее да го изтеглите

Здравейте отново да намеря: CMOS Circuit Design Layout и симулация от Р. Яков Бейкър. Ако искате аз да качите тази книга. (Имам проблем с интернет връзка в момента): вик:

може да ви моля да качите книгата на CMOS IC Layout в Rapidshare защото не разполагат с достатъчно точки

[Цитат = unit900] Здравейте отново да намеря: CMOS Circuit Design Оформление и симулация от Р. Яков Бейкър. Ако искате аз да качите тази книга. (Имам проблем с интернет връзка в момента): вик: [/ цитат] може да качите тази книга, моля, благодаря предварително

PLZ ми изпратите мека копие на тези книги, тъй като те не са на разположение на форум на моя имейл адрес [имейл] amitraj_scl@yahoo.com [/ имейл]

Моят приятел, аз питам за оформление на книги и преди, като теб. Но повярвайте ми, можете да получите или да купи 100 книги, ако не работите с оформлението инструменти, и, ако не питайте колегите за оформление въпроси, няма да научат нищо. Вие трябва да направите оформление, трябва да си счупиш главата в различни стени, трябва да попитате за отговорите, и само тогава ще направи това, което си нарича ЖИВОТ. Ако започнете с четене, ще прекара 1 или 2 месеца четене, тогава, когато ще започне оформлението, няма да знаете откъде да започнете. И просто са загубили 2 месеца. Помислете за това: D Най-добри пожелания

степента на оформление IC умения, човек има е успоредна да го опита на.

Аз препоръчвам на Изкуството на аналогови оформление Рания

[Цитат = santhosh.mandugula] Това е мека копие на CMOS IC оформление от Danclien .. [/ цитат] Благодаря за споделянето!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back