Проект за последната година

Аз правя Холтер монитор, който е устройство за запис на сърдечни сигнали за срок от morethan 24 часа. Тя е както за аналогови и цифрови хардуер, както и софтуер, базиран на DSP (за откриване на сигнали на сърцето). DSP е това, което аз съм на работа сега, най-големият проблем е получаване на DSP, за да се признае определена част от сърдечен ритъм, наречен част QRS. Въпреки, че аз се съмнявам, аз ще бъда в състояние да го завършим, проектът е много цялостен и много интересни. Био-медицинско инженерство е един много интересен поле, за да отидат в.

Тъй като фонът е електроника и комуникация - един добър проект е в радио честота CMOS аналогови интегриран дизайн верига - ако се вгледате в това, което компаниите ще намерите на търсенето и заплащането за RFIC дизайнери са много по-високи от цифрови дизайнери или софтуерни инженери - обаче е труден, но след това, ако започнем сега ви дава много време за упражнение на - добър вариант е да се обърне към компанията и да помоли за проект на един от RF блокове - по този начин те могат да го определят за вас, вие получавате опит, насоки и възможност за използване на инструментите, използвани в индустрията - AG

Hi Харесвате ли FPGA програмиране. Ако отговорът е "да", тогава може да се направи "FPGA изпълнение на аудио сигнал processsor" довиждане

хей, ако искат да направят нещо за обработка на изображения за "Признаване Iris система". това е най-доброто разпознаване на системата за сигурност. най-доброто от късмет за Ур проект

[Цитат = dspbegin] хей и да отидете в реч morphing.Its наистина good.You може да отиде за речта на текст и текст, за да трансформира реч [/ цитат] звучи готино ....:) правиш моят окончателен проект година. . мината е за аудио-и електро-акустика .. Вашата идея звучи готино ... може да разработва повече по този проект .. използвате MATLAB може би? как? , като modying на входа на някой глас чрез, formants? thnx .. Друго нещо, което ... като изключим, че аудио проект .. също имат udergraduate хартия, да се направи ..:) IM също е инженер електроника и комуникационни .... Моят план е да се мрежа за комуникация или инженер .... може ли някой да предложи, какво ще бъде мой студент хартия за мен, за да получите голям опит в моите студенти документи? .. thnxs така MCH ...:)

за разпознаване на лица: Проект за последната година

Здравейте, моля да е ясно, дали искаш да отида за симулация проекти или FPGA реализация на него. доколкото окончателните проекти за година са, с други предмети, той е по-добре да отидат за проекти за симулация. по-добре да отиде за "за намаляване на шума в разпознаване на реч" с използване на MATLAB и др. ... , ако за симулация е DSP, MATLAB е крайната chioce, така че първо urself реши.

Ей IM правиш електроника инженеринг и IM в последната година ... искам да направя проект на FPGA ... всяко sugeestion! PLZ помогне ...

За това можете да направите FPGA схема модулация където въвеждане на данни се дава на вашата система и изходът е или AM, FM или PM въз основа на модулация избрани.

Здрасти ... Имам нужда от проект на Digital Image водни знаци, с помощта на DFT или DWT .. Моля, помогнете ми ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back