E
erikl
Guest
И двата метода би трябвало да работи.Аз съм с помощта на NMOS вход. Така че, ако използвам PMOS вход, тя трябва да работи с заземен положителен принос? Или трябва ли да използвам VCM = 1.65V?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
И двата метода би трябвало да работи.Аз съм с помощта на NMOS вход. Така че, ако използвам PMOS вход, тя трябва да работи с заземен положителен принос? Или трябва ли да използвам VCM = 1.65V?
Да, мисля, че така, както в този случай на ОТА въвеждане на режим на общия обхват (ICMR) ще включва GND.Ако използвам OTA с входния PMOS мога да използвам GND вместо на VCM за да се постигне втори резултат?
Аз ще се опитам да използвате PMOS вход след това. Благодаря за върха.Да, така мисля, като в този случай на ОТА въвеждане на режим на общия обхват (ICMR) ще включва GND
В този случай ICMR на Вашия специален OTA топология не съдържа GND, т.е. ако един от входовете получава GND потенциал, на ОТА не работи в рамките на линеен си гама повече. Това, например е случаят, ако ви използват обратна връзка пряко или чрез милиард резистивен делител от изхода на обръщане вход: ако ви изход е в състояние да напълно надолу към GND, на обратна връзка OTA контур не може да донесе за определяне на обръщане вход към GND или , следователно веригата получава от линейни неговата работа гама. За да се избегне това, ще трябва да преправяме OTA топология напълно.използва ОТА с вход PMOS и резултатът е един и същ. Когато използвам VCM на конфигурацията на интегратора работи, но ако използвам GND не.
Не, това не би помогнало. Предлагам ви да използвате VCM метод, това е един виртуален GND така или иначе.Използване на железопътна OTA-шина, аз ще получи успех, за да се постигне желания резултат?
редизайн на ОТА, както вие казахте, и резултатът е много по-добре. [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 60109 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Но аз имам друг въпрос. Как мога да започна интеграция от 0 V? Благодаря.В този случай ICMR на Вашия специален OTA топология не съдържа GND, т.е. ако един от входовете получава GND потенциал, OTA не работи в рамките на линеен си гама повече. Това, например е случаят, ако ви използват обратна връзка пряко или чрез милиард резистивен делител от изхода на обръщане вход: ако ви изход е в състояние да напълно надолу към GND, на обратна връзка OTA контур не може да донесе за определяне на обръщане вход към GND или , следователно веригата получава от линейни неговата работа гама. За да се избегне това, ще трябва да преправяме OTA топология напълно.
Мисля, че това не е възможно, без да използвате отрицателно захранващо напрежение срещу GND.Как мога да започне интеграция от 0 V?