Помощ при избора на превключвател.

Аз съм с помощта на NMOS вход. Така че, ако използвам PMOS вход, тя трябва да работи с заземен положителен принос? Или трябва ли да използвам VCM = 1.65V?
И двата метода би трябвало да работи.

Аз съм с тази конфигурация на ОТА: [прикрепите = CONFIG] 59923 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] и използването на този OTA, свързващ положителен принос и switchs GND имам това: [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 59925 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 59924 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] и използването на този OTA, свързващ положителен принос и switchs VCM имам това: [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 59927 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 59928 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Ако използвам ОТА с вход PMOS може ли да използвам GND вместо VCM да постигне втори резултат? Благодаря.

Ако използвам OTA с входния PMOS мога да използвам GND вместо на VCM за да се постигне втори резултат?
Да, мисля, че така, както в този случай на ОТА въвеждане на режим на общия обхват (ICMR) ще включва GND.

Да, така мисля, като в този случай на ОТА въвеждане на режим на общия обхват (ICMR) ще включва GND
Аз ще се опитам да използвате PMOS вход след това. Благодаря за върха.

Аз използвах ОТА с вход PMOS и резултатът е един и същ. Когато използвам VCM на конфигурацията на интегратора работи, но ако използвам GND не. Използването на железопътен железопътния OTA, ще получи успех, за да се постигне желания резултат? Благодаря.

използва ОТА с вход PMOS и резултатът е един и същ. Когато използвам VCM на конфигурацията на интегратора работи, но ако използвам GND не.
В този случай ICMR на Вашия специален OTA топология не съдържа GND, т.е. ако един от входовете получава GND потенциал, на ОТА не работи в рамките на линеен си гама повече. Това, например е случаят, ако ви използват обратна връзка пряко или чрез милиард резистивен делител от изхода на обръщане вход: ако ви изход е в състояние да напълно надолу към GND, на обратна връзка OTA контур не може да донесе за определяне на обръщане вход към GND или , следователно веригата получава от линейни неговата работа гама. За да се избегне това, ще трябва да преправяме OTA топология напълно.
Използване на железопътна OTA-шина, аз ще получи успех, за да се постигне желания резултат?
Не, това не би помогнало. Предлагам ви да използвате VCM метод, това е един виртуален GND така или иначе.

В този случай ICMR на Вашия специален OTA топология не съдържа GND, т.е. ако един от входовете получава GND потенциал, OTA не работи в рамките на линеен си гама повече. Това, например е случаят, ако ви използват обратна връзка пряко или чрез милиард резистивен делител от изхода на обръщане вход: ако ви изход е в състояние да напълно надолу към GND, на обратна връзка OTA контур не може да донесе за определяне на обръщане вход към GND или , следователно веригата получава от линейни неговата работа гама. За да се избегне това, ще трябва да преправяме OTA топология напълно.
редизайн на ОТА, както вие казахте, и резултатът е много по-добре. [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 60109 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Но аз имам друг въпрос. Как мога да започна интеграция от 0 V? Благодаря.

Как мога да започне интеграция от 0 V?
Мисля, че това не е възможно, без да използвате отрицателно захранващо напрежение срещу GND.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back