Помогнете ми с FDTD близо до билет трансформация област

B

babinton

Guest
Здравейте всички,Написала съм един fdtd код и са придобили резултат на което ми трябва, но имам проблеми с разбирането на полето в близост до момента трансформация в изпълнение fdtd.I сте прочели taflove книга: компютърна електродинамика, метода на крайните разлика във времето на домейн, публикуването на Luebbers в близост до момента областта трансформация и книгата на Съливан на електромагнитни симулация fdtd използвате, но аз все още имам проблема разбиране на метода.

Моят въпрос е: при оценка на текущото гъстота на виртуална повърхност, как мога да се оцени стойността на "F" в горен от стойността на U (т.е. електрически потенциал вектор) или по-точно, как мога да се оцени фаза забавяне (тау subscrip г) и INCO-то orporate в progarm.

Моля: ако някой има 3D в близост до момента в областта трансформация FDTD, аз ще бъда много благодарен, ако този човек може да го публикуваме.Аз нужда то СПЕШНО МОЛЯ.Благодарности.
Babs

PLZ вашата програма може да се изчисли на преносното или отражение чрез вълна?

Не, не са само yet.I се развива в последно време и то се прилага към лък-вратовръзка симулация антена използва MATLAB.

Plz да ме уведомите, когато можете да се изчисли на преносното или отражение

Можете да се консултирате книга Taflove's, глава в близост до билет трансформация област

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back