B
babinton
Guest
Здравейте всички,Написала съм един fdtd код и са придобили резултат на което ми трябва, но имам проблеми с разбирането на полето в близост до момента трансформация в изпълнение fdtd.I сте прочели taflove книга: компютърна електродинамика, метода на крайните разлика във времето на домейн, публикуването на Luebbers в близост до момента областта трансформация и книгата на Съливан на електромагнитни симулация fdtd използвате, но аз все още имам проблема разбиране на метода.
Моят въпрос е: при оценка на текущото гъстота на виртуална повърхност, как мога да се оцени стойността на "F" в горен от стойността на U (т.е. електрически потенциал вектор) или по-точно, как мога да се оцени фаза забавяне (тау subscrip г) и INCO-то orporate в progarm.
Моля: ако някой има 3D в близост до момента в областта трансформация FDTD, аз ще бъда много благодарен, ако този човек може да го публикуваме.Аз нужда то СПЕШНО МОЛЯ.Благодарности.
Babs
Моят въпрос е: при оценка на текущото гъстота на виртуална повърхност, как мога да се оцени стойността на "F" в горен от стойността на U (т.е. електрически потенциал вектор) или по-точно, как мога да се оцени фаза забавяне (тау subscrip г) и INCO-то orporate в progarm.
Моля: ако някой има 3D в близост до момента в областта трансформация FDTD, аз ще бъда много благодарен, ако този човек може да го публикуваме.Аз нужда то СПЕШНО МОЛЯ.Благодарности.
Babs