Помогнете ми да изгради RF Signal Generator 800-1900 Mhz

Друг sugestion ще бъде да се провери ATV сайтове. Вие ще намерите доста вериги синтезатор в микровълновата регион, както и практически примери с теорията и вериги. Наздраве SDA

Leosedf: наистина ли искате да се проектира генератор на сигнали? Бих Ви посъветва за закупуване на Нова синтезатор честота на 1500-2200MHz (P / N: NS2-1500104) или 1700-2200MHz (P / N: NS2-1700104). Честотата може да бъде програмиран и ниво на мощност може да се настрои. Купих 1 за целта на разследването. Цената е

Аз ако вече е едно HP8642A:) удвояването може да струва повече:):):) Все още не съм решил

Всъщност, двойно е доста прости за проектиране се използва PIN диод (обърната чифт). Можете да поискате 10 безплатни проба от Agilent. Но ефективността на ПИН диод честота множител е по-бедни от честота, множител SRD. Предполагам, че проблемът ще бъде решен сега .... :)

SRD? Аз никога не съм правил нещо подобно. Как мога да го направя? всякакви връзки?

SRD = диод Стъпка възстановяване. Дизайнът изисква известно разбиране за поведението на SRD. Мисля, че за начинаещи, можете да се обърнете към приложен документ за проектиране множител чрез PIN диод. Въпреки това, имате нужда от допълнително филтриране и усилване на изхода на множител ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back