A
Ali.Samari
Guest
Hi съм работил от AVR и PIC микроконтролери, MEGA AVRs са по-добре в сравнение с други AVRs, и по-стабилна, отколкото други AVRs, и мисля, ПОД са по-добре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Същото прави и AVR.Ако работите на аналогова верига ....... аз горещо ви препоръчвам PIC, защото те съдържат построен в ADC ...
Само dsPIC30F.и някои dspics са на разположение в натопи
Вярвам, че те са цифрови контролери SIGNAL .!!!! :!::!::!:Само dsPIC30F
Знам, че. Не исках да споря или нещо. Аз просто исках да заявя, че толкова, че другите потребители знаят, че. За да бъде ясно, аз просто исках да кажа, че dsPIC30F и 33е и двете DSCs. Само 30F е на разположение в DIP, 33е, не е. Надявам се, че може да направи себе си ясно. Tahmid.Вярвам, че те са цифрови контролери SIGNAL .!!!! :!::!::!:
Много хора, които познавам, имат същите проблеми като вас, но с PIC!.Здравейте, аз съм срещал много ситуации, които изглеждат AVR чувствителни към EMI, но аз да заключим, че може да бъде по моя вина, в системата за дизайн. Така че въпросът ми към по-опитен програмист AVR е дали те имат подобен проблем или наистина [цвят = червен] [размер = 7] ПОД са по-неподатливи В промишлени среди? [/ Размер] [/ цветен] Благодаря
Мисля, че това зависи много на дизайна на вашата верига, а не конкретни микроконтролер. Само мое мнение.Много хора, които познавам, имат същите проблеми като вас, но с PIC
Мисля, че сте прав.Мисля, че това зависи много за дизайна на вашата верига, а не конкретни микроконтролер. Само мое мнение.