Основната разлика между ATMEL UC и PIC UC.

Hi съм работил от AVR и PIC микроконтролери, MEGA AVRs са по-добре в сравнение с други AVRs, и по-стабилна, отколкото други AVRs, и мисля, ПОД са по-добре.

Ако работите на аналогова верига ....... аз горещо ви препоръчвам PIC, защото те съдържат построена през ADC ...

Ако работите на аналогова верига ....... аз горещо ви препоръчвам PIC, защото те съдържат построен в ADC ...
Същото прави и AVR.

[Цитат = noureddine1; 846496] мощен 16-битов dspic [/ цитат] xmega:)

dsPIC 40MIPS. и някои dspics са на разположение в натопи.

Здравейте Всеки Повече броя на хората повече броя на мнения, предложения, идеи, мислене и др. Но аз мисля, че тях няма разлика в срока на работа. Ти пишеш с която и да е език за програмиране. Това е като някои хора знаят как да се вози на кола и някои не знае. Но кой не знае може да се научи, но не и невъзможно. Следователно това е всичко за харесване и нехаресване. Ако вие сте по-практикува на ATMEL като ATMEL, но ако сте повече се практикува с PIC, вие ще искате PIC. Някои от тях са с дясна ръка, а някои са лява ръка. Това е същият случай. :):)))

Вярвам, че те са цифрови контролери SIGNAL .!!!! :!::!::!:
Знам, че. Не исках да споря или нещо. Аз просто исках да заявя, че толкова, че другите потребители знаят, че. За да бъде ясно, аз просто исках да кажа, че dsPIC30F и 33е и двете DSCs. Само 30F е на разположение в DIP, 33е, не е. Надявам се, че може да направи себе си ясно. Tahmid.

Здравейте, аз съм срещал много ситуации, които изглеждат AVR чувствителни към EMI, но аз да заключим, че може да бъде по моя вина, в системата за дизайн. Така че въпросът ми към по-опитен програмист AVR е дали те имат подобен проблем или наистина [цвят = червен] [размер = 7] ПОД са по-неподатливи В промишлени среди? [/ Размер] [/ цветен] Благодаря
Много хора, които познавам, имат същите проблеми като вас, но с PIC!.

Много хора, които познавам, имат същите проблеми като вас, но с PIC
Мисля, че това зависи много на дизайна на вашата верига, а не конкретни микроконтролер. Само мое мнение. :)

Мисля, че това зависи много за дизайна на вашата верига, а не конкретни микроконтролер. Само мое мнение. :)
Мисля, че сте прав.

Здравейте всички, аз мисля, че трябва да сложим край на тази тема, тъй като се отклонява от оригиналната тема. Не смятате ли, че имаме по-други важни дискусии, които да бъдат обсъдени, вместо да губите време тук. Благодарим Ви, че всички

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавена в 10:01 ---------- Предишна публикация е в 09:59 - --------</span></span>
Здравейте всички, мисля, че трябва да сложим край на тази тема, тъй като се отклонява от оригиналната тема. Не смятате ли, че всички от нас са по-други важни дискусии, които да бъдат обсъдени, вместо да губиш времето тук. Благодаря на всички

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back