Нуждаете се от информация за DFT [Дизайн за Testability]

Hi naaj_ila, много добър материал. Тя обхваща всички проверка очаква. Благодаря

здрасти за бързи бележки, можете да се обърнете Джон m rabbey ... Последен глава .. много добър и дава кратък преглед за DFT.

Здравейте, благодаря на всички ви. Имам нужда от информация за инструмент, използван за DFT. Аз съм се започне нов пост за това.

[Цитат = shrenik] Здравейте, благодаря на всички ви. Имам нужда от информация за инструмент, използван за DFT. Аз съм се започне нов пост за това [/ цитат] Опитайте DFT компилатор

Има ли всеки студент версия е достъпна за DFT компилатор

[Цитат = shrenik] Има ли всеки студент версия е достъпна за DFT компилатор [/ цитат] Аз не съм виждал всеки студент версия на продуктите Synopsys .. все още, можете да опитате сайта им за по-подробна информация ..

не .. аз не мисля, безплатни инструменти R

много добър справочен материал, благодаря много!

Благодаря много. то е от голяма помощ за мен!!

[Цитат = omara007] [цитат = naaj_ila] съжалявам, моя приятел, и didnot адреса, .. аз имам това от моя приятел, който е служител в работата DFT .. той NT при условие, че един ...[/ цитат] OK. . давай [/ цитат] Assalamualaikum, аз съм Мохамед Uwais. Искам източник от където мога да изтеглите електронната версия на книга, написана на Verifiaction чрез д language.If имате някаква идея мач същия отговор.

Може някой предполагат добра книга за сканиране верига в DFT.

Пропуснати симпатяга 6 предполагам .. Naaj че около 10 файл (а) само 5 са на разположение ... ако можете да моля споделете останалите PDF файлове, както добре. благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back