Нуждаете се от ПХБ решение за ръководените сегмента

[Цитат = karesz] Hi macobt_delay не е проблем, Стоп Yungs! Казах, че ПОД pinout (VDD + Vss) са грешни, не пълен circuit_ & тях е правилно / вярно .... Второ: входящ обхват е опасно soluted си indiscutable, но с правилното оразмеряване, тя може да бъде ОК. Ако желаят да я предоставят само за 30V гама = е просто да се направи :), можете да го видите, коригирани, за моята схема .... 3, OK, светодиодите са все още ясни; Тримери е може би 5 & 10mm distances_I може да направи PCB_or други смисъла АД? Поздрави! К. [/ цитат] Здравейте Ако успея, ще измерват под 30 волта е регулируемо захранване от 1.25 до 15 волта. Тример (избор, не е проблем, кой размер, само за да бъде 50K)

Здравейте macobt, Tnx на answer_I не от промяна Тримери си схема! Светодиоди: ви е също Pls. 3x HDSP-A901? Ти не ми отговори един важен въпрос, трябва да бъде двойна страна PCB (с metalised дупки), или по-добре само от страната? К.

[Цитат = karesz] Здравейте macobt Tnx answer_I ще не от промяна Тримери си схема! Светодиоди: ви е също Pls. 3x HDSP-A901? Ти не ми отговори един важен въпрос, трябва да бъде двойна страна PCB (с metalised дупки), или по-добре само от страната? К. [/ цитат] имам 3 отделни доведе сегменти Ако е подробно бланката да бъде само от едната страна. Благодарение отново karesz

Здравей Macbot, тук са предварителни разпечатки, едната страна PCB, 2 мостове, 94x38mm & 4x M2.5 mountingholes (GND). Кабелния съединител е трудно, ако го включите (поле) обратна: +5 V ще накъсо към GND и вход 30V не може да унищожи електроника! :) Pls я проверите в подробности, I `m wayting за обратната връзка! Поздрави! К.

[Цитат = karesz] Здравейте Macbot, тук са предварителни разпечатки, едната страна PCB, 2 мостове, 94x38mm & 4x M2.5 mountingholes (GND). Кабелния съединител е трудно, ако го включите (поле) обратна: +5 V ще накъсо към GND и вход 30V не може да унищожи електроника! :) Pls я проверите в подробности, I `m wayting за обратната връзка! Поздрави! К. [/ цитат] Wooooooow:) Това е страхотно, добра работа karescz, аз не знам как да ви благодаря. Аз съм много доволен от работата си и още веднъж ви благодаря. Не мога да чакам да дойдат за уикенда, за да започне проект King отношение macobt

Здравейте, :), tnx! Означава, че ти не желаят някои промяна АД? Аз го имам в CAD, netlist и така нататък, един променящ се е относително светлина ... Желаете ли излюпени GND или по-добре попълнено повърхност? Тези карта в крайна сметка могат да бъдат някои по-кратък (и по-малки), но използва т.е. резистори с 10mm (4Raster) & подстригване е по-голям твърде е възможно, и прилага някои разстояния в два моста, нали и за някои неопитен solderer .... Имам Vias от мостовете, може би твърде small_the възглавнички са 0.7mm с 0.4 дупки, мисля, че е по-добре да има някои по-големи, т.е. 1.5mm подложки & 0.7mm дупки че ще се промени за вас, и да ми каже плс вашите желания .. . К.

[Цитат = karesz] Здравейте, :), tnx! Означава, че ти не желаят някои промяна АД? Аз го имам в CAD, netlist и така нататък, един променящ се е относително светлина ... Желаете ли излюпени GND или по-добре попълнено повърхност? Тези карта в крайна сметка могат да бъдат някои по-кратък (и по-малки), но използва т.е. резистори с 10mm (4Raster) & подстригване е по-голям твърде е възможно, и прилага някои разстояния в два моста, нали и за някои неопитен solderer .... Имам Vias от мостовете, може би твърде small_the възглавнички са 0.7mm с 0.4 дупки, мисля, че е по-добре да има някои по-големи, т.е. 1.5mm подложки & 0.7mm дупки че ще се промени за вас, и да ми каже плс вашите желания .. . К. [/ цитат] Първо да ви кажа, че ми харесва, че повърхността на GND, аз никога не са използват този вид на повърхността. На борда е малко по-голям, но Няма значение, само за да работи. Ако премахнете дупките на краищата съвет ще бъде по-малък, аз използвам 1/4watt резистори, те са 6mm, но за LED анода segmnet те мисля, че трябва да се biger. И още нещо да ви попитам, може ли да направи PCB само за 4 LED сегменти (conected заедно с анода резистори) като на picure по-долу. Благодаря отново и отново:) Счита

ОК, аз мисля, че ~ 87x32 мм ще бъдат реални, но от вас съм има монтажни отвори! Е ок? Ще отколкото само R12/13 & 14 като 10mm са всички други 7.5милиметра Но резистори дължина от 6 mm дължина на корпуса или растерни / дупка разстояния, и колко дебели са контакт жици? Можете означава 4-цифрен PCB сам светодиоди + резистори transistors_upto PIC част 4, на място на ПОК т.е. горен от 14 пина и с DP2 все още? ... Прав ли съм, това ще бъде втори PCB? Тези промени ще направят утре или + 1 ден, но за други (4LED) PCB трябва да изчакате Upto следващите петък / weekend_sorry. К.

[Цитат = karesz] OK, мисля, че ~ 87x32 мм ще бъде реална, но от вас не трябва монтажни отвори! Е ок? Ще отколкото само R12/13 & 14 като 10mm са всички други 7.5милиметра Но резистори дължина от 6 mm дължина на корпуса или растерни / дупка разстояния, и колко дебели са контакт жици? Можете означава 4-цифрен PCB сам светодиоди + резистори transistors_upto PIC част 4, на място на ПОК т.е. горен от 14 пина и с DP2 все още? ... Прав ли съм, това ще бъде втори PCB? Тези промени ще направят утре или + 1 ден, но за други (4LED) PCB трябва да изчакате Upto следващите петък / weekend_sorry. К. [/ цитат] hury когато имате свободно време, можете да го направите друга платка, имам нужда само LED част сегмент, не транзистори, само conections между ръководените от сегменти и резистори за анода, малката тя може да бъде, ако си подробно бланката. Ок, ще чакам. Поздрави macobt

[Цитат = macobt] ... когато имате свободно време, можете да го направите друга платка, имам нужда от довели част сегмент, не транзистори, само conections между ръководените от сегменти и резистори за анода, малката тя може да бъде. .. [/ цитат] Здравейте, Не се притеснявайте, аз имам много по-малко време, но като layouting ... Вие имате най-новите дизайн на DPM2 82,5 x32.0mm само R12 .. 14 10mm (може би Upto 0.5W), всички останали са на растерни 7,6 милиметър, като едната страна PCB, тя трудно може да бъде по-малък. :) Ако имате нужда от него да даде за някои производителя, кажи ми го плс, аз ще ви пратя complet GBR & NC-бормашина файлове, с maskings също ... Поздрави! К.

[Цитат = karesz] [цитат = macobt] ... когато имате свободно време, можете да го направите друга платка, имам нужда само LED част сегмент, не транзистори, само conections между ръководените от сегменти и резистори за анода, малката тя може да бъде ,...[/ цитат] Здравейте, Не се притеснявайте, аз имам много по-малко време, но като layouting ... Вие имате най-новите дизайн на DPM2 82,5 x32.0mm само R12 .. 14 10mm (може би Upto 0.5W), всички останали са на растерни 7,6 милиметър, като едната страна PCB, тя трудно може да бъде по-малък. :) Ако имате нужда от него да даде за някои производителя, кажи ми го плс, аз ще ви пратя complet GBR & NC-бормашина файлове, с maskings също ... Поздрави! К. [/ цитат] За пореден път много добра работа, благодарение karesz Evrything е много голям, не се нуждаят от промени, просто ли е възможно "DPM2.BOT.pdf" файл да бъде в оригиналния си размер, готови за печат върху хартия (без промени ) Благодаря още веднъж и най-добри пожелания:)

Здравейте, съжалявам, аз не осъзнах, че го желаят (може би), самостоятелно направени и се нуждаят от версия 1:1 ... Вие все още! Добър напредък! К.

[Цитат = karesz] Hi, съжалявам, аз не осъзнах, че го желаят (може би), самостоятелно направени и се нуждаят от версия 1:1 ... Вие все още! Добър напредък! К. [/ цитат] Благодарение karesz за evrything и не ми помагаш, Когато приключите проект в този блог съм gona публикувате снимки, и аз съм gona ви информира за това. Големи благодарности отново:) King отношение на MACO BT

:) Аз не забравя 4-цифрен print_ се нуждаят от някои други, за да вършат too_my работа! Уикенд Комс ... К.

Така macobt, тук е уикенд "да"! :) Добър напредък! К.

[Цитат = karesz], така macobt, тук е уикенд "да се направи!" :) Добър напредък! К. [/ цитат] Едно голямо благодаря отново, този ПХБ на '4 xHDSP 'е за моя часовник. Сега имам всички мои documenatation за моя проект, и от утре wiil да започне. С най-добри пожелания karesz и ние gona бъде в контакт, аз се радвам да се запознаем:) macobt

:) Im, чакат ... (Може би едно кликване върху помогна?) Успех уикенд! К.

Hi Macobt, как е вашият напредък АД? Поздрави! К.

уау karesz, вие сте най-щедър и мил колега. Ме мисли мога да ви изпратя следващата схематична и да произвеждат печатни платки за мен, аз трябва да направите нищо: D Както и да е, не мислите ли ОП вероятно е дванайсет година хлапе? в този случай аз се чудя, ако той / тя е да свири на нещо? Би било по-добре да управлява ОП Vero или матрица борда, за да се научат физически основите на кабели компоненти заедно, ИЛИ ако настоява на печатната платка, а след това на ръка, с устои писалка директно върху мед плакирани PCB, той / тя щеше да научи много по този начин .

Hi xaccto, аз не съм това, което означава? Спомням си, веригата не трябва известно OpAmp, само PIC & Display ... Залозите поздрави! К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back