Нуждаете се от ПХБ решение за ръководените сегмента

M

macobt

Guest
Здравейте искам да изградя волтметър, но аз не знам да направи печатна платка. Схемата по-долу, и аз имам този вид доведе сегменти, картинката по-долу. Моля, помогнете имам нужда печатна платка?

[Цитат = macobt] Здравейте искам да изградя волтметър, но аз не знам да направи печатна платка. [/ Цитат] [цитат = singhania12] изтегляне diptrace от http://www.diptrace.com/ или такива ЮЗ CKT и използване на инструменти, за да направи оформлението [/ цитат] ОП споменати [цвят = червен, той не знае да направи печатна платка [/ цветен]. вие смятате, че тя ще помогне за свалянето на "Diptrace"? Естествено тя може да спечели, който знае проектиране. Не е ли? .. Наздраве

... И те трябва да се запасите и на ПОД. С променлив резистор при стойност на макс 8.9V за въвеждане на ПИН ADC. Брайън.

Hi macobt Дай фиш, или точно Nr тип, над Тримери Поти & светодиоди (над hdsp-a901510 & TOT-5363BS аз не намерих таблици с данни), аз ще направя за вас PCB-Гербер файл ... К.

Не може да се вие използвате [URL = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/123037/HP/HDSP-A901-OP000.html] [/URL] Google? Дисплей с общ анод ...

Tnx, Вие можете да ме believ, правя много Google, в тези случаи аз trie някои версии, но не solution_ добре, че го има, но съм сигурен, вие също не becoms всички Infos, това, което желае :)...

Тогава ще бъде през целия живот и смъртта, за да приключи с тези изречение :)...

Здравейте на Evry тялото и благодаря за коментари доведоха сегмент е с анодна commond, и аз съм преживяване със софтуер за вземане на ПХБ, имам орел софтуер, но аз не знам да използвате: (Поздрави

Здравейте, както казах, през уикенда мога да / ще го направи за теб, но дай ми вид / фиш над тример Поти, и всички са 3 LED Показва същото? К.

[Цитат = karesz] Hi, както казах, през уикенда мога да / ще го направи за теб, но дай ми вид / фиш над тример Поти, и всички са 3 LED Показва същото? К. [/ цитат], ръководени от сегменти са едни и същи (с анод commond, 3 щифт от всяка страна, анод), и за тример можете да използвате standars тримери, както на снимката. Поздрави

tnx! двете колчета на тример са на 2raster/5.08mm (3то 7.5)? К.

[Цитат = karesz] tnx! двете колчета на тример са на 2raster/5.08mm (3то 7.5)? К. [/ цитат] Да, и благодарение на вас, за мен помага. Поздрави

[Цитат = macobt] [цитат = karesz] tnx! двете колчета на тример са на 2raster/5.08mm (3то 7.5)? К. [/ цитат] ... Да ...[/ цитат Сигурни ли сте? Аз не намери така тример, сегашен ние трябва да го има върху 5x10mmm! _pls, Даде ви OK ... Отбеляза отпечатък за PIHER PT10Lv, също с 5 & 10mm разстояния! К. Така че, имам приложена схема ми :) Вашият PIC pinout е грешно!, Проверете АД VDD и Vss ... Направих чел-голямата част от ПОД дейташитове: сериен Рин (R14 е по-малко като 10 KOhm да изберете (за скъпоценни работа) В съответствие с него смених стойности на входните attenuator_in тези случаи с номинална 30V на входа можете да макс 5.4V. дам на PIC на границата, но не е незаконно, както и със стария си оразмеряване ... Тези е ВАЖНО за вашите снимки живот. feeded D1 полярност защита във веригата и C2, тя се пренесат като 22-47uF Tantal .. За какво си мислиш, където трябва да се Тримери & ви мислене над отделни проводници едната страна мед на печатната платка, с някои монтажни отвори? К.

Здравейте karesz благодарение на първия за да ми помага и трябва да кажа добра работа На моя схематично, да, има erorr VSS е марка с 18, трябва да се пин 1. На схематично ви с помощта на PIC16F676 за това е PIC16F688 защо? Забравяйте да приложите връзка с този проект, IAM Съжалявам, тук тя е: http://www.coolcircuit.com/project/meter/index.html А за подстригване, малко ви обърка ме, използвайте обикновените машинка за подстригване можете да избирате кой вид (да бъде на печатната платка, и да остане 50K доведоха сегменти трябва да проверите утре, в магазина, за да видите право -, най-добри пожелания MACO БТ "[/URL]

Здравейте, аз съм не wher имате от PIC16F688!? от вашия схема са копирани, както следва: "В този проект аз използвам PIC16F676, които са ADC 10-бита 8 CHANNE" Л. .. МОЛЯ ПОСОЧЕТЕ 100% ТОЧНА вашия тип KNOWED! Трябва да АД реализира 50 KOhm машинка за подстригване е falsh/WRONG- ще дам (много лек) пренапрежение на ADC вход, можете да го разрушат so_but не ми IC-съжалявам! На все още приложен линк / снимката е от друга страна (гръб) от 3 дисплеи, но ви се иска, че за да са от лявата страна, със сигурност ви поставяне желаят АД? К.

Здравей macobt, имам нужда от вашата обратна връзка АД! К.

[Цитат = karesz] Здравей macobt, имам нужда от вашата обратна връзка АД! К. [/ цитат] Здравейте аз съжалявам за закъснението, което имат много специфични работното време. Ели съм beginer на този вид проекти, аз не знам много за разбиране на схеми, аз не знам, ако аз схематичен пост и е установено, е wron, ако си грешен съм ви губя времето: (Имам да намерите този схематичен на Google и Харесва ми, evrything за промяна на части за мен е нещо ново: (J само искате да направите това волтметър, с които са довели сегменти, които имам отношение.

macobt, схематични е добро, стига да имат работна програма за този микроконтролер с този схематичен. Казах, аз ще направя платката за вас, втори път, и сега дори не сте се свържете с мен на PM. Ако искате нещо, вие ще трябва да направи нещо за него. Моля, свържете се с мен на PM. Пожелания.

Hi macobt_delay не е проблем, Стоп Yungs! Казах, че ПОД pinout (VDD + Vss) са грешни, не пълен circuit_ & тях е правилно / вярно .... Второ: входящ обхват е опасно soluted си indiscutable, но с правилното оразмеряване, тя може да бъде ОК. Ако желаят да я предоставят само за 30V гама = е просто да се направи :), можете да го видите, коригирани, за моята схема .... 3, OK, светодиодите са все още ясни; Тримери е може би 5 & 10mm distances_I може да направи PCB_or други смисъла АД? Поздрави! К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back