Най-професионален софтуер за печатната платка в промишлеността?

Хай Защо всички от вас смятат, че не си струва да се спомене за Ultiboard и Multisim? Днес аз се опитвам да я накара да работи в моя компютър мислене, че е bettter от Orcad. Становища, моля? Моята цел, двустранен ПХБ за средни проекти с под 200 компоненти и казват около 2000 игли. Добър външен вид са важни. Вашата идея? picstudent ще бъде хубаво, ако някой работи по Multisim да PM мен! Аз се опитвам да инсталирате демо. Но не и "оцеляване".

За Schematic Capture, OrCAD Capture е най-добрият. За оформление, е въпрос на привикване на някоя от тях. Най-доброто от късмет! bimbla.

Здравейте всички, аз не казвам това, тъй като аз съм в подкрепа инструменти CR-5000 съвет дизайнер и CADSTAR от Zuken за миналото 1,5 years.But в сравнение с всички други инструменти, те са най-добрите в бранша във всички аспекти. Нашите клиенти са доволни със софтуера, които също се използват други софтуери. Ако Ур бюджет е по-малко ф могат да изберат CADSTAR последната версия е 8.0, която има много нови възможности. Ако цената не е бариера означава, че може да отиде за CR-5000 съвет дизайнер, аз ще кажа, това е едно решение за всички Ур въпроси, свързани с ПХБ, тя също така идва с функции като светкавица, софтуер за всички Ур висока скорост SI и EMC свързани въпроси. Плоскости предназначени за използване CR-5000 superior.Companies като LG, Samsung, Siemens и др. Използвате този софтуер, за всички операции по целия свят. U може да посетите сайта www.zuken.com за повече подробности. отношение, Prasanna: D

"Професионална" е потребител, а не софтуера. Можете да използвате всеки стария софтуер и "професионален" дъски, това е, как потребителят използва софтуер, който го прави професионален и колко е добра. Изберете списък на това, което можете да си позволите да похарчите за него, а след това да получите идеи от това коя от тези, които има най-добрите характеристики и най-малко грешки / най-добрата подкрепа.

"Професионална" е потребител, но Pro човек използва Pro софтуер ще се подобри значително ефективността. Изберете този, който може да си позволи и да се обучават, за да бъде труден и enegetic експерт Layout.

тампони и ритъм алегро са най-добрата комбинация от OrCAD улавяне и подложки оформление работи добре ...........: освирквам:

Това всичко е въпрос на лично мнение.

Заключена тази тема. Вижте тази вместо това: [URL = "http://www.edaboard.com/thread18145.html"] кой софтуер е най-добре [/URL] Кийт?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back