Най-професионален софтуер за печатната платка в промишлеността?

R

resonator

Guest
Какво е най-професионално и популярен софтуер за печатната платка в промишлеността? PowerPCB? Protel? Cadence?

Традиционните пакети промишленост Подложки полихлорирани бифенили и CADSTAR. Те имат силата да се справят сложността и скоростта и са в средата на скоба цена.

този въпрос е малко като да питаш "какво е най-добрата кола". без да се знае предназначението му, наистина не мога да кажа. Много пакети може да направи много по-сложно устроени в ръцете на опитен дизайнер. Не казвам каква табла ще се извърши, както и нивото на уменията на дизайнера (а).

кандидатства отново зависи от това колко сте готови да похарчите. наставник на експедициите каданс PADS SPB са топ 3 инструмента скакателните

Международно използва и една от най-високите края е Zuken CR-5000 www.zuken.com. Те излязоха с CR-5000 осветление: Zuken гласи: Светкавица CR-5000 *, е напълно интегриран високоскоростен дизайн и анализ на околната среда в рамките на инструмент апартамент CR-5000. Този мощен софтуер за създаване на прототипи на PCB дизайн ви позволява да реализирате PCB дизайн по-бързо, като същевременно се запази качеството на сигнала (SI) и EMC. То също така позволява да се извърши симулация и маршрутизация според приложения ограничения, докато бъдат изцяло интегрирани в рамките на CR-5000, което позволява на потребителите да споделят информация през една база данни директно. Най-добрите и един от най-скъпите дефицит по текущата сметка. Ние сме платина оценени Zuken CR 5000 PCB дизайн бюро за услуги в Анахайм, Калифорния. Благодаря ти, Хенри Uechi PWB Америка, Inc www.pwbamerica.com

За високоскоростни приложения, Cadence / Allegro и Mentor / PadsPCB мощен. Въпреки това, Cadence изглежда да е най-популярен в САЩ. ProtelDXP е малко сложно да се използва и функционира добре за дигитална симулация не аналогов.

Чувствам Allegro и подложки са най-популярни

Не, защото аз съм с ZUKEN CR-5000, но мисля, че си най-професионален софтуер в дизайна на печатната платка. Вече се използва много софтуер, но качеството на дизайна, се произвежда в CR-5000 по-effetive от друг софтуер дизайн.

Мисля, че си ритъм съжалявам за отговор много напоследък

Здравейте, аз просто исках да допринесе за това вика конкурса :) съм бил "възкресен" с Подложки PowerPCB и логика, и в действителност единствената алтернатива Опитах се OrCAD. Тези двамата са коренно различно построени, но е малко предубедени като аз съм, бих казал, че PowerPCB може да бъде само малко по-силен от OrCAD (макар и доста по-скъпи). Аз работя за компания, специализирана в PowerPCB, и аз не мисля, че са имали задача, която не може да реши най-малко за последните няколко години. За съжаление, той също има няколко по-малки (а понякога и много досадно) грешки, но можете да се научат да работят около тях. Този пост не е предназначен за сравнение или "програмата ми е по-добър от твоя" изявление, но само бележка под линия на инструмент, с който можете да направите почти нищо. Тя не може да бъде по-мощен, лесен или по-евтин от конкурентите, но си е добра, стабилна PCB дизайн платформа, която бих препоръчал всеки ден. Надявам се да намерят най-подходящия инструмент за вас. Майлс

Най-добрите в Cadence и наставник, и двете са съвсем прост. разбира се, те са малко по-трудно да се определи, но избягва възможността от грешка. PADS е удобен софтуер можете да добавяте или изтривате мрежи на леглото. Един добър в средата на ниво.

Каква е цената на този софтуер (наставник, каданс, подложки)?

Зависи, трябва да се свържете с вашия местен доставчик. Понякога имате промоции. Цените също зависи от модула, който искате да включите.

Приблизително на, няма модул. Е само идея. THX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back