Как да използвате Matlab команда FFT да конвертирате домейна глас на честотата на домейн?

Наистина не разбирам това просто се уверете, ти се напише код, правилно и моля да качите файла вълна?

Използва, за да използва един тон, за да се провери моите MATLAB скриптове. Надявам се да помогна.

Добре опитате този код, мисля, че тя не работи. Опитах се с вашия файл в WAV и това, което тя дава [X FS] = wavread ("D: \ глас \ stop8"); Fs = FS / 2; = 1/Fs DT;% интервал от време т = (1: дължина (Х)) * DT;% вектор време X = FFT (х) DF = 1 / (дължина (х) * DT);% интервал честота F = (1: дължина (X)) * DF% % честота вектор%%% парцел време на домейн, времето в секунди фигура парцел (т, х) xlabel ("път (и)"); ylabel ("амплитуда"); мрежа на f1 = F (1: дължина (X ) / 2 +1); Y = X (1: дължина (X) / 2 +1);% честотна област парцел, честота в херци фигура semilogy (f1, антиблокираща спирачна система (Y)); заглавие ("гише") xlabel (честота (Hz) "); ylabel (" амплитуда "); решетка% фигура semilogy (f1, 20 * log10 (ABS (Y (едно: дължина (Y))) + EPS)); заглавие (" спрете ") xlabel (" Честота (Hz) "); ylabel (амплитуда (db)"); легенда (FFT); мрежа на

ф вече си опитам WAV файл? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 7 минути: [/ цветен] [/ размер]
28_1163431416.JPG
видях на сайта, те си честота .. [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 5 минути: [/ цветен] [/ размер] благодаря jakjoud, ми помага alot ... може и парцел Честотен същия като този? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 3 минути: [/ цветен] [/ размер] jakjoud, мисля, че си правилно, все пак благодаря ви много ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back