Какви са правилата или стандартите, за високото песни?

H

HINDI

Guest
Аз съм проектиране з мост за DC мотор, който ще Хендел повече от 40 AMP когато е натоварено. Аз бях understued от Protel помогне, че има някои нещо, наречено "енергия равнина", която е с дебелина Capper след анулира в печатни платки с дълбочина. Има ли правила или стандарти за този висок ток писти. [Имейл] HINDI@GAWAB.COM [имейл]

Micromax dodał do oferty ciekawe urządzenie o nazwie X352. Jest to klasyczny telefon wyposażony w fizyczną klawiaturę, wyświetlacz o przekątnej 2,8-cala i rozdzielczości 240 x 320 pikseli, 0.3MP aparat Bluetooth 2.0, 156KB pamięci na dane, slot na karty pamięci o pojemności do 8GB, oraz baterię o pojemności 3000mAh. Po co w tak słabym telefonie aż ...

Read more...

Не бих съвети пренос на ток от това ниво през ПХБ. Текущи пътеки от такъв мащаб трябва да мине през медни кабели!

С високо унция и паралелни следи ANF разпространяват, но все още 40A е твърде висока.

Ами тези власт следи за дънната платка? Ако не греша, ток процесора може да отиде много високо (100A?)

Това със сигурност е възможно да се премине 40А в нормална писта печатни платки. Но това ще зависи от това, което е приемливо за вашето приложение. За постоянен ток от 40А ще имате приблизително повишаване на температурата на следните параметри песен: W = 40 мм, т = 35um -> T = 13 градуса W = трийсетмилиметра, т = 35um -> T = 20 градуса W = 30мм, т = 70um -> T = 7 градуса W = 20мм, т = 70um -> T = 14 градуса W = след т ширина = T след дебелина повишаване на температурата за външен песен При условие, че си песен не е вътрешна след тези стойности следва да притежават . Надявам се, че помага. С.

Здравейте, 40А, е много висок ток! Ако сте в район с 40A, а вие имате само 1 или 2 вътрешни слоеве, се свържете на 2 слоя с площ Мур метализирана дупки, най-добре без топла минерална вода. Други важен аспект, е "правилната" ширина на района, в самолети, за да не станат висока температура. ° C, в печатни платки. Ако район в mulitlayer борда, са малко, трябва Мур слоеве и свързването на всички самолети с метализирана дупки. Мур слоеве, тъй като дебелината, ако вътрешните слоеве са 0,5 или 1oz. Друг избор, да се използва двойно платки страна, но с ВИСОКО мед дебелина 2 или 3oz, с висока thicknees мед имате нужда от по-ниски области мед. Надявам се това да помогне, нека да знаят. Най-добър, Скайуокър.

Сега можете да получите плоча alliminium, които можете да ецване си схема върху, това е на разположение от Farnell. Или ако отидете на производител на печатни платки, те дори може да направи медни основава печатни платки. Това е, което ви трябва за вашия модул мощност. Винтови надолу върху радиатора си. С 2 унция, или 4 слоя унция мед, 40 ампера не е проблем. Имате нужда от ширината на най-малко 100mil и не много време, но от наводнения, както много мед около песента, която може да се побере. Бебето ми се 45Amps, няма проблем. Iv'e виждал съвет за моторни вилица количка, на 3 мм медна плоча, обръща 100Amps! Използва 12 Dsquared MOSFETs паралелно!!

Благодаря на всички, но аз искам г-н Синатра ДА ръководство ми до ресурсите "УРАВНЕНИЕ + + ГРАФИКИ стандарти", че Негово като се основава на г-н Синатра, имате ли ресурс или уеб адреси за печатни платки и окабеляване стандарти [цвят = червен] [ б] MIL-STD-275 и IPC-D-275 [/ б] [/ цветен] Благодаря

IPC стандарти са на разположение на fileman

може ли да ме води на точния адрес, защото аз не знам какво е fileman говорите за благодарност

Здравейте, благодаря на всички, но аз получих имейл от IRF.COM В отговор ЗА МОЕТО Q е била, IPC-D-275 е стандарт на проектиране на печатни платки твърда и твърда Печатни борда assemblies.Now, той е изтеглен и се заменя с [цвят = червен] [б] IPC 2222 и IPC 2221. [/ Б] [/ цветен] Можете да решите да си платки песен в съответствие с тези стандарти. [Цвят = darkred] [б] International Rectifier [/ б] [/ цветен] Благодаря

Да - и тези, калкулатори използват IPC като причините за тях. Git

Налице е икономическият аспект на това. Разходите за PC материал да се предоставят тези високото следи е много повече от цената на обикновената мрежа, която може да ги изпълнява.

текущия максимум, че ПХБ могат да Хендел е 100 А.

Хинди, От чисто economocal гледна точка, която може да бъде добър правило, но съвети са предназначени за и са в употреба, които носят 400 ампера или повече - много скъпо, но е възможно, аз съм проектирал себе си някои от тях. В миналото твърди слоеве равнина, (не следи), на 10 Oz. мед (.3 мм) с дебелина са били използвани, но 5 Оз. и по-долу са по-често в наши дни. SIGINT

можете да спойка малка шина или дебела консерви мрежа над пистата, за да увеличи капацитета си. Количество, ако е голяма шина punced от мед лист може да се използва

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back