Истинската Dual Port RAM в Xilinx Спартан "-3 FPGA

M

mendozaulises

Guest
Здравейте всички,
Аз съм се опитва да въведе вярно двойна порт (две едновременни операции за четене и писане) Блок RAM в "Спартан-3 FPGA.Според xapp463 Това може да се направи.Все пак аз не разполагат с Xilinx Core генератор, само ISE 6.1 (проект Navigator).Когато се опитам да синтезира ми VHDL описание Имам следващото предупреждение:

Може да се опитва да опише един овен, по начин, който е несъвместим с блок и разпространявани RAM наличните ресурси на устройства Xilinx, или с определен шаблон, който не се поддържа.Моля, прегледайте Xilinx ресурси, документация и ръководство за потребителя XST за програмиране.Възползвайки се от RAM ресурси ще доведе до подобряване на устройство, ползване и намалено време за синтез

Когато се опитвате различен подход, аз имам друга предупреждение, че каза, че трябва да опитате инстанциира оперативна памет, намерих един шаблон на проект Навигатор, обаче, не мога да го компилирам в Active-HDL.

Ли някой от вас са пример за този вид RAM (конкретни примери) и как мога да го синтезира?

Благодаря предварително,
Улисес

 
Co to jest AdBlock, tego nikomu wyjaśniać nie trzeba. Ta blokująca reklamy na stronach wtyczka jest tak popularna, że dziś mało kto wyobraża sobie przeglądanie sieci bez niej. A co powiecie na krok dalej i przeglądarkę domyślnie blokującą rytujące reklamy?

Read more...
 
ако сте инстанциира двойна овен пристанище блок, както е дадено от pronject навигатор, трябва да се съставят Xilinx библиотека за симулация.
Можете да намерите в libraty
Verilog за ...
$ Xilinx \ Verilog \ SRC \ unisims

VHDL за ...
Xilinx $ \ VHDL \ SRC \ unisims

 
Благодаря ти, аз вече успя да конфигурирате двойна RAM пристанище.

 
Здравейте, може ли да ми кажете как сте могли да управляват двойна овен пристанище, като получа същото предупреждение като първият имате ли.

благодаря предварително,
Хюсеин

 
mendozaulises написа:

Благодаря, вече са успели да конфигурирате двойна RAM пристанище.
 

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back
Top