Идеи за проекти за последните тенденции мрежи

[Цитат = haif] следваща generetion мрежа (МСП) [/ цитат] WHT е това? никаква информация?

Hi shiv_emf, предстоящите тенденции на еволюцията на мрежата е станало one_packet_network, наречена мрежа от следващо поколение (Next Generation Network), чрез интегриране на трафик за пренос на глас и данни, заедно с развитието на технологията за пакетна обработка на гласовия трафик, поради Internet_based технологично развитие. Докато предстоящите NGN ще се справи с нови или заместник-услуги, като бързо видео услуги чрез разширяване на IP мрежа чрез оптичен интернет и NGN е разработен чрез тел / безжична интеграция, и чрез интегриране на мрежата, платформата и съдържанието. добър късмет.

Здравейте хора, аз съм нов член и аз съм от ECE фон, аз съм планирал да направя проект за последната ми година, някакви предложения, ще бъде много оценявам

Здравейте, IM компютри бакалаври последна година студент и търсят подходящ проект, но се бърка с какво да избират .. им, надявайки се да продължи с мрежи като CISCO след бакалаври ми .. толкова малко объркан какво да правя .. Pls ми помогне .. оценявам много за Ур помогне ... благодарение ..

Може ли някой да ми обясни смисъла на правоъгълната дивизия Честота множество достъп (OFDMA)? Аз разбирам, че се използва в темата VaNet .. защо така? Може би би било по-ефективно TDMA или прав ALOHA .. може ли някой отговор? Благодаря предварително. За всякакви неща за антени, аз ще се радвам да ви подкрепят. Поздрави, Лупин

можете да работите на протоколи за маршрутизация в manets

Ако ви интересува веднъж търсене за пакети обучени проект е наистина една от добър проект на IEEE ... Трябва да Perfect в програмирането на C, преди да отиде да направи този проект ... Ако се интересувате от тогава поща до мен, аз ще изпрати документи, свързани с този проект ...

Благодаря много за споделяне на идеи с мен за най-новите тенденции в мрежа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back