Един от проблемите, за hspice

G

gdhp

Guest
Здравейте всички,

Дали мога да спре simulatio на hspice да видите simulatio резултатите и след това

рестартирате симулацията на резултатите само getted?

Това е, ако hspice да рестартирате симулация от отсече точка?Ако може, как мога аз

направя?

благодаря на всички!

ОС, които се използват U .... Линукс или UNIX ....

ако е UNIX ....

Ctrl Q когато подправката е още текат .... тогава вид

PS-EF | Впиши <userlogon>

всички команди, което е било преди execuuted ще бъдат показани и освен това имаше процеса им номера.

-9 <processnumber>-убият, <otherprocessnumber>

тези брой процес трябва да бъде на всеки процес, който се използва HSPICE .... това е за да убие използва лиценз

U-късно могат да се движат HSPICE нормално .... тя ще продължи направо от където U спря

Вие може да запази hspice тичане и отворете файла с данни (напр. *. tr0) в awaves прозорец.Актуализация резултати, когато е необходимо.

Да, можете да парцел в резултат докато поддържа симулация работи

благодарности!

ми ОС е Linux Red Hat!

Сега, ако аз тичам симулацията на ". Преход".Така че, когато времето в преход не е

достатъчно, аз искам да повторение на симулация от момент просто спирам.

И така, как мога да направя?Мога ли да променя времето на "спи" файл и повторение на симулация

от момент просто спря.

Благодаря отново!

Hspice не мога да го направя, но аз съм сигурен, че новата версия също така не мога да го направя.Предлагам ви да използва hsim.

Мисля, че HSPICE не може да направи това.
Можете да импулс на симулацията и да я подновявате, когато е необходимо.но ако те убия процеса, симулация не може да възстановите отново.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back