Zigbee стека

N

niket_304

Guest
Някой има Zigbee стека от Тексас инструменти?

или всякакви други Zigbee купища която подкрепя 8051 microcontrollers.

Имам микрочип и Maxstrem Zigbee купища но те не са ment за 8051 ядрото ucs.

Имам Бета версия.Трябва също да направи продукта с него около 4 месеца преди.Така че той работи, какво точно искаш?

Комина работи добре за CC2430DK.(това е, което аз бях)

Взе ли TI Z-стека безплатно или сте закупили SDK от TI, в която имаш това.
Аз съм също и разработване на продукти на базата на Zigbee, в който дойдох в следното заключение:
1.Или ще отиде за Freescale trnsceiver чип, защото те осигуряват Z-комина и всички други подкрепящи софтуери,
прилагането бележки и др безплатно.Но софтуер и протокол стека те се предоставят Мисля само подходящи за техните HCS08 ядрото контролери.Искам пълна стека за 8051 ядрото ucs.

2.TI предоставя Z-стека за 8051 ядрото ucs и чип cc2420 също е много популярен и лесно достъпни.Но проблемът е със SDK и всички необходими средства, софтуери, които те разходи като nything.

Според вас, какво трябва да направя?Ще отида за Freescale или TI?
Какъв е вашият опит за разработване на TI Zigbee базирани продукти??

Здрасти

В следните трябва да бъдат споменати:
1) Избор или CC2430 или CC2420
A microcontroller зависи от гъвкавостта на молбата си, парите, които се подготвят да се плати и на място на чип, който се дава на вас.Обикновено фирмата, че поръчките на продукта посочва това, което той иска.

2) Развитие на прилагането на CC2430DK беше доста лесно, това,
че смятат, че тя е поела екип около 2 седмици да направя всичко.Значи това
е много готино.

3) Z-стека е предоставен от Chipcon (TI) безплатно, а и нищо не бе направено важно дойде заедно с CC2430DK.Така че това
е готино

4) има slilght буболечки с комина една от които беше ремонтирано от нашия екип и емайл chipcon.

Наздравици
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Можете ли да ми дадеш TI-Zigbee стека и SDK, които имате?TI Защото вече не се предоставят на Z-комина, както и IC CC2430 до края на тази година.Те развиват своите собствени грешки безплатни стека но моят продукт е в процес на разработване етапи и не мога да чакам за тяхното ново съобщение.Така че, ако можете да качвате или пощата ми комина и SDK или инструмент за развитие, ще бъде страхотно.

microcontroller базирани електроника проект

Хей

Добре, кажи ми, ако това е било това, което търсите

Sadegh.j,
Благодаря ви за помощта.Но сега мисля, че трябва да използвате freescale MC1319/1321 zigbee чипове.защото TI cc2430 ICS не са достъпни на пазара до края на тази година.Също така SDK, инструмент за развитие, предоставени от Freescale също е много мощен и лесен за програмиране.Но имам нужда от вашата помощ за проектиране на хардуер и антена.Много благодаря за помощта.

Хей

Опитайте се да използвате CC2430DK да започнем с.и там е наръчник по CC2430 която обяснява антената и хардуер дизайн, който не съм се качил на мен сега, това, което направих беше да се четат тези ръководства,
а след това за CC2430DK, тогава аз кодира я и я имам работа, аз също, необходими за чип, за да вършат хардуер страна, но добре си договор с компанията само включваше кодиране, но ми изпълнителя е също търсят CC2430.

Ако имате нужда от това ръководство, кажете на мен и аз
ще го намерите за вас.

Наздравици

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back