Xilinx ISE9.1

P

pinkyvidya

Guest
Аз съм с Xilinx ISE9.1 ...... Бих искал да знам дали е възможно да пишат нашите собствени стенд в Xilinx използване Verilog ...... Plz някой отговор .... Благодаря предварително

Да, можете да пишете.По какъв начин на изпитване параметри, които ще използвате?
може да не получите всички характеристики на проверка.Но вие можете да симулира easyly дизайни (относително малки проекти) в ISESim.

Благодаря ..... но ми съмнение е за симулация чрез нашия testbench самостоятелен Xilinx е достатъчно или Xilinx modelsim е необходимо?

За симулация, определено трябва симулатор.така самостоятелен Xilinx няма да помогнат.Трябва да имате Xilinx modelsim.но това няма да оказва подкрепа на всички разширени функции нуждата от проверка.

така че аз ще ви предложи да отидем на тренажор, seperatly.

Може ли да лея предполагат мен всеки източник за изтегляне на Xilinx modelsim за свободно ????? Аз ще бъда много благодарен

Можете да използвате Xilinx интегрирани тренажор, ако имате ISE, тогава сте на симулатора.

но ми трябва симулатор, където мога да използвам моя собствена testbench, за които modelsim ще бъде подходящ аз мисля

Здрасти,

Можете да изтеглите Modelsim-Xilinx издание Xilinx от уеб-сайт.Тази версия Modelsim е безплатна версия Modelsim.

Devas

Опитах това, но то е оценката версия ... Възможно ли е да получите пълна версия от Интернет за свободно изтегляне ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back