WinCupl ПИН декларация проблем

P

pavel47

Guest
Здравейте Когато заредите моя дизайн, се появяват следните съобщения (2 пъти): [цвят = червен] Възможни синтактична грешка в символ декларация: [ADR_INT0 .. 2] Не може да добавите символ (и), символ списък [ / B] [/ цвят] Това е реакцията до 2 декларация: [цвят = син] ПИН [/ цвят] [1 .. 3] = [ADR_INT0 .. 2] и [цвят = синьо] ПОЛЕ [/ цвят] ADR_INT_BUS = [ADR_INT0 .. 2]; Но тези 2 декларации са съобразени с CUPL синтаксис ... Къде ми е грешката? Благодаря предварително. Павел. [Цвят = # 444444] [/ цвят]

Аз не се използва WinCUPL но има някои знания на Verilog и мисля, че правилното твърдение трябва да бъде ПИН [1 .. 3] = ADR_INT [0 .. 2], и ОБЛАСТТА ADR_INT_BUS = ADR_INT [0 .. 2]; Просто се опитайте че и да ме уведомите, ако тя работи: D

Здравейте, Благодарим ви CMOS. CUPL синтаксисът е различен. Изразите, които използват, са просто. Когато се опитам да компилирате, това работи. Тези досадни съобщения се появяват само когато отворя моя проект. Пожелания. Павел.

Това изглежда като софтуерен бъг. Свържете се с Atmel подкрепа. Може би може да ви помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back